Zi aniversara a antrenorului Cristi Pustai

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, care a obținut alãturi de echipã cele mai mari perfomanțe din istoria fotbalului mediesean, implineşte astãzi vârsta de 50 de ani.
Pe aceastã cale, noi suporterii echipei Gaz Metan iți transmitem un cãlduros La Mulți Ani, sãnãtate multã, şi cât mai multe realizãri alãturi de echipa noastrã, mult iubitã, Gaz Metan Mediaş.

7 comentarii:

 1. Sanatate profesore, la multi ani.Batem Viitorul...ar fi un cadou superb.

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani cu sanatate, fericire si realizari pe toate planurile!! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani domn profesor.Aveti susinerea suporterilor adevarati.

  RăspundețiȘtergere
 4. La multi,multi ani !! Sanatate,bucurii alaturi de cei dragi.

  RăspundețiȘtergere
 5. La multi,multi ani !! Sanatate,bucurii alaturi de cei dragi.

  RăspundețiȘtergere
 6. La Multi Ani si mai ales realizari pe plan sportiv. Sunt unul din cei care te critica nu de dragul criticii ci pentru ca vreau sa avem echipa performanta, iar antrenorul e,,dirijorul" acestei orchestre. Daca dirijorul nu stie sa isi puna orchestra in valoare muzicienii de pe scena , aceasta canta fals.
  E o metafora care trebuie luata ca atare.
  Domnule Pustai,alaturi de sanatate iti urez sa devii mai curajos in abordarea meciurilor de pe teren si a ,,meciurilor" cu cei din conducerea GM Medias, mai maleabil(mai usor adaptabil) in adoptarea tacticii de fotbal, SA MAI SCHIMBI CEVA CAND VEZI CA SISTEMUL DE JOC NU FUNCTIONEAZA, sa ai mai mult curaj in promovarea tinerilor(un pariu pe care nimeni nu l-a pierdut pana acum). Domnule Pustai, fi mai deschis la critica, pentru ca o facem din durere si frustrare, nu din ranchiuna si rautate.
  Esti mediesean de al nostru, te sustinem de aceea, si ar fi frumos ca aceasta echipa a Mediasului sa faca performanta cu un mediesean.
  NUMAI BINE!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.