Bilete in vanzare pentru partida cu Voluntari

Clubul Gaz Metan Medias va pune incepand de maine, bilete in vanzare pentru partida cu FC Voluntari din cadrul etapei cu numarul 19 a Ligii 1.

Casa de bilete fiind deschisa dupa urmatorul program:

Iata programul de vanzare:
Sambata: 10:00 - 12:00
Duminica: 15:00 - 18:00

Intrare Generala : 10 ron

Partida Gaz Metan - FC Voluntari, va avea loc duminica incepand cu ora 18:00.

10 comentarii:

 1. Ce buna ar fi o victorie, sepsi joaca la CFR. LUPTATI BAIETI !

  RăspundețiȘtergere
 2. chiar buna ar fi o victorie maine. ne-ar apropia la 3 puncte de chiajna si la 4 de voluntari(luand in considerare injumatatirea de puncte).

  RăspundețiȘtergere
 3. ne mintim singuri daca credem asa ceva , trebuie taiat in carne vie si inceput cu presedintele , antrenorii si jucatorii !!!!!!!!!!!!!!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere
 4. nu stiu cum putem castiga deoarece nu avem joc ofensiv nu are cine da gol.

  RăspundețiȘtergere
 5. apropo de jocul ofensiv si cum nu are cine sa marcheze. acum vreo 3 saptamani a pus llullaku un clip cu un gol marcat pentru gazu si scria ca ii e dor sa simta bucuria de dupa marcarea unui gol. astazi, exact acelasi lucru l-a facut si roman.
  chiar si cu jocul asta destul de slabut pe care-l avem, cu un atacant care sa aiba lipici la gol altfel ar sta treaba.

  RăspundețiȘtergere
 6. LLullaku nu se mai poate intoarce la GMM , e din alta liga si trancalaii astia l-au vandut pe 0 euro cand era golgheterul campionatului !!!!!!!!! din nou o mare greseala a celor 2 cuplul M-P !!!!!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere
 7. iar echipa eminamente defensiva??? nu am sperante doar sa avem un mare noroc,daca nici cu voluntariul nu risti !!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Prima repriza:sa se asculte comentariul din min 6si 30sec si va dati seama ce jucatori s-a bagat in teren.fundasii au fost simple jaloane,noroc ca au ratat adversarii. Atac O (zero ) .sa vedem repriza 2-a.

  RăspundețiȘtergere
 9. cine este chamed asta cine i l tine in echipa m am saturat de incompetentii astia,asta este cel mai rudimentar fotbalist ,apararea este de desene animate

  RăspundețiȘtergere
 10. cu putin mai multa atentie dupa ce am marcat, puteam termina meciul victoriosi. cu 3 puncte astazi se simplificau destul de mult lucrurile in zona retrogradarii. cel mai probabil sepsi pierde maine si atunci eram la 2 puncte in fata lor. acum suntem la acelasi nr. de puncte dar ei ocupa acel loc 12 datorita golaverajului. ei au -20, noi avem -22. pacat.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.