Duelul Gaz Metan - Sepsi, de 3 ori in doua zile

Duelul Gaz Metan - Sepsi, de 3 ori in doua zile

Un nou weekend de fotbal pentru echipele Gazului.
Prima formatie care isi va face prezenta intr-o noua etapa a campionatului este Gaz Metan II.
Echipa condusa de Dumitru Solomon va intalni astazi la Dumbraveni, meci considerat pe teren propriu , Sanatatea Cluj.
"Virusii verzi", asa cum sunt porecliti adversarii nostri de astazi, se afla aproape de jumatatea clasamentului, ocupand locul 8 cu 16 puncte, in timp ce gazistii nostri se afla pe pozitia a-10-a cu 2 puncte mai putin, intre noi si clujeni fiind Avantul Reghin tot cu 16 puncte.
In etapa trecuta, Gaz Metan a invins in deplasare pe Viitorul Ghimbav cu 4-1, in timp ce Sanatatea Cluj au invins pe teren propriu, scor 1-0 pe Alba Iulia.

Partida Gaz Metan II - CS Sanatatea Cluj va avea loc astazi incepand cu ora 14:00, pe terenul  din localitatea Dumbraveni.
Maine incepand cu ora 12:00, in Campionatul National Clasic Under 19, formatia antrenata de Flavius Boroncoi va intalni pe teren propriu pe Sepsi Sf. Gheorghe , ambele echipe avand 5 victorii consecutive si aceleasi numar de puncte, 15 , insa echipa noastra avand un golaveraj mult mai bun, 31-7 , in timp ce adversarii nostri au 17-3.
Partida dintre Gaz Metan U19 - Sepsi Sf.Gheorghe U19, va avea loc pe terenul sintetic de langa stadionul Gaz Metan.
Imediat dupa finalul partidei de la ora 12, in Campionatul National Clasic Under 17, echipa antrenata de Stelian Tofanescu se va duela tot cu Sepsi Sf. Gheorghe, cu juniorii pana in 17 ani.
Cu 5 etape scurse din acest campionat, gazistii nostri ocupa locul secund la egalitate de puncte cu prima clasata, 12, cu Avantul Reghin, cu un golaveraj de 15-5.  Adversarii de astazi se afla pe pozitia 7, cu 10 puncte, si un golaveraj de 7-10.
Partida dintre Gaz Metan U17 - Sepsi Sf.Gheorghe U17, va avea loc pe terenul sintetic de langa stadionul Gaz Metan.
Ultimul, si cel mai importat pentru fotbalul mediesean, fiind meciul de maine dintre Sepsi Sf. Gheorghe si Gaz Metan Medias.
Duel va avea loc pe stadionul din Brasov in cadrul etapei cu numarul 18.
Ambele echipe au obtinut rezultate foarte slabe in acest sezon, razboiul pentru locul 12 se va da intre cele doua.
Inaintea acestei etape, adversara noastra ocupa locul 12 cu 11 puncte, cu un golaveraj de 11-31 , si cu 1 gol marcat in ultimele 5 meciuri. Cu 10 puncte, si un loc 13, Gaz Metan are cel mai slab atac si una dintre cele mai slabe aparari din aceste 17 etape disputate in Liga 1, 7-29, si tot cu 1 gol marcat in ultimele 5 etape.
Partida Sepsi Sf. Gheorghe - Gaz Metan Medias va avea loc maine incepand cu ora 16:00, la aceasta partida vor fi prezenti si aproximativ 30 de suporteri care vore incura Gazul pe toata durata partidei.