Gaz Metan - Dinamo, o noua surpriza?

Gaz Metan - Dinamo, o noua surpriza?

Gaz Metan – Dinamo: Încă o surpriză propusă de echipa lui Pustai? Vezi cotele meciului și pronosticul!
Medieșenii au reușit etapa anterioară să dea peste cap calculele multor pariori. Într-o deplasare extrem de complicată, chiar pe terenul liderului din acel moment, CFR Cluj, ”Gazul” a bifat o nesperată remiză fără goluri.
Jocul nu a fost unul spectaculos, însă nevoia de puncte a echipei antrenate de Pustai a avut întâietate. Gaz Metan s-a apropiat rar de poarta lui Arlauskis, dar nici Nistor și compania nu au reușit să-și creeze oportunități, la nivelul și în ritmul așteptat. S-au evidenția lipsa de inspirație a clujenilor, dar și organizarea defensivă a oaspeților, peste ceea ce formația din Mediaș a aratăt în meciurile anterioare.
- În ultimul meci direct de campionat jucat la Mediaș, contând pentru returul sezonului regular 2016/2017, Gaz Metan s-a impus cu scorul de 4-0. În turul campionatului în curs, Dinamo a câștigat cu 3-1.
- Între rivalele de sâmbătă seară nu s-a consemnat nicio remiză fără goluri în ultimii 17 ani!
 Echipele probabile : 
Gaz Metan : Alex Greab, Marius Constantin, Cristian Sarghi, Iulia Cristea, De Vriese, Zderic, Cristian Danci, Ovidiu Bic, Alex Curtean, Bojan Golubovic, Darius Olaru.
Dinamo : Penedo, Romera, Nedelcearu, Dudea, Nica, Nascimento, Costache, Hanca, Anton, Salomao, Bokila.

Site-ul www.pariuri1x2.ro  îți oferă zilnic cele mai tari informații, analize și pronosticuri. Împreună, spre câștig!

Cu Dinamo, sâmbătă seară, în a 17-a rundă a stagiunii, Gaz Metan ar putea prezenta aceeași partitură tactică. Un punct contra ”câinilor” n-ar fi tocmai rău, chiar și în condițiile în care formația antrenată de Miriuță traverseză o perioadă extrem de slabă. În același timp, tocmai momentul dificil al dinamoviștilor ar trebui sa reprezinte un pericol pentru băieții lui Pustai, ”alb-roșii” fiind conștienți că ritmul actual nu le poate garanta în nici un fel accederea în play-off.
20:45, Liga 1, etapa a 17-a
Gaz Metan – Dinamo
Cotele partidei: 1 – 3.75, X – 3.25, 2 – 2.02
Pont
GAZ METAN - DINAMO X2 ȘI 0-3 GOLURI ÎN MECI COTA 1.45