Gaz Metan pierde cu Dinamo și ajunge la a 11-a înfrângere a sezonului

Gaz Metan pierde cu Dinamo și ajunge la a 11-a înfrângere a sezonului

Gaz Metan a pierdut fără drept de apel partida cu Dinamo București de pe teren propriu într-un meci contând pentru etapa a 17-a a Ligii1. Fără prea mari pretenții ofensive, echipa noastră a încercat să se blocheze în apărare însă reduta nu a rezistat decât 22 de minute. 



După o cursă în care a făcut absolut tot ce a vrut, Salomao a trimis puternic pe poarta apărată de Greab iar mingea a ricoșat, îndreptându-se spre poartă. Bokila a împis-o dincolo de linia porții și oaspeții s-au văzut cu 1-0 pe tabelă. După doar 5 minute de la această fază, scorul a fost majorat de Paul Anton dintr-un penalty acordat gratuit de Bojan Golubovici. Scorul s-a menținut până la pauză, primul mitan terminându-se cu 3 galbene, două pentru noi, unul pentru ei: Zderic în minutul 11 și Cristea în minutul 14. Din echipa adversă a fost avertizat Nedelcearu în minutul 36. 

Introducerea lui Roberto Romeo din minutul 35 n-a schimbat mare lucru în jocul nostru. Imediat după pauză, Pustai l-a introdus și pe Chamed. În minutul 69 a intrat și Curtean care s-a evidențiat doar printr-o rabona fără niciun efect. Echipa oaspete a forțat și golul 3 a venit în minutul 75 când Bic a trimis în proprie poartă. 

Rămânem pe penultimul loc cu 10 puncte și ne continuăm "lupta" din subsolul clasamentului. 


Rezumat meci: 



Echipe: 



Clasament: 



Următorul meci pentru echipa noastră va avea loc pe 18 noiembrie la Brașov cu OSK Sepsi Sf. Gheroghe.