FOTO: O noua victorie pentru Gazu in Antalya

FOTO: O noua victorie pentru Gazu in Antalya

In penultima partida amicala a cantonamentului din Antalya, formatia noastra a invins cu scorul de 3-1 pe NK Veres Rivne, ocupanta locului 7 in prima liga din Ucraina.
Echipa noastra a controlat tot meciul, avand posesia mingii, adversarii nostri reusind sa puna probleme doar in doua randuri.
Primele 15 de minute s-au disputat mai mult la mijlocul terenului, insa Gaz Metan a fost prima cea care a deschis scorul pe tabela de marcaj prin mijlocasul Nasser Chamed in minutul 20 dintr-o lovitura de pedeapsa.
Prima ocazie a adversarilor a venit in minutul 29, portarul nostru Alexandru Greab reusind sa blocheze un sut periculos din apropierea portii.
Gazistii s-au distantat pe tabela de marcaj la doua goluri in minutul 44 dupa un gol marcat din coltul careului mic de Darius Olaru.
In repriza secunda, jucatorii nostri au pastrat posesia mingii, tinand jocul departe de poarta proprie, insa, in minutul 65, oaspetii s-au apropiat pentru primadata de poarta noastra reusind sa marcheze dintr-o lovitura de pedeapsa in urma unui fault in careu al fundasului Cristian Sirghi.
Restul partidei a decurs in favoarea noastra, iar in minutul 89 Andrei Tircoveanu duce scorul la 3-1 dupa un gol marcat din interiorul careului.

Echipa noastra a inceput partida cu urmatorii jucatori:

                                                       Alexandru Greab
                  Valentin Cretu, Marius Constantin, Cristian Sirghi, Sergiu Popovici
                        Nasser Chamed, Diogo Rosado, Joao Diogo, David Caiado
                                             Mario Rondon, Darius Olaru

Au mai intrat: Andrei Cristea(Portar), Ely Fernandes, Andrei Tircoveanu, Edinho Junior, Milan Mitic si Ionut Neagu.