Fără niciun punct în 2018! Același scenariu din meciul trecut: joc bun, greșeli și înfrângere

Fără niciun punct în 2018! Același scenariu din meciul trecut: joc bun, greșeli și înfrângere


Gaz Metan a pierdut al doilea meci oficial din 2018, în deplasare la Giurgiu cu Astra într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii 1, scor 4-3. După un început foarte bun de meci, gaziștii au deschis scorul prin Rondon care a plasat mingea în poarta Astrei cu capul dintr-un corner executat de Rosado. Avantajul nostru nu a durat decât 4 minute. Balaure a restabilit egalitatea în minutul 20 cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri. 



Gaz Metan a continuat să forțeze în jumătatea adversă, Darius Olaru ratând două oportunități mari de a-și trece numele pe lista marcatorilor. Golul a venit, însă din păcate în poarta noastră. Florentin Matei a stat bine pe picioare și a trimis la colțul lung din 16 metri, bătându-l pe Greab. Până la pauză, Astra a mai marcat o dată prin Urko Vera în minutul 41. 

După pauză, Cristi Pustai a făcut două modificări, Ionuț Neagu în locul lui Crețu și Roberto Romeo în locul lui Popovici. Rondon a redus din diferență în minutul 65. 11 minute mai târziu, Astra a restabilit diferența de două goluri prin Moise. Scorul final a fost stabbilit de Marius Constantin în minutul 82. 

Primul 11:


Rezerve:




Clasament: 



În următoarea etapă, Gaz Metan va primi vizita ultimei clasate, Juventus București. Meciul va avea loc vineri, 16 februarie de la ora 18:00.