Foto: Juniorii Gazului, vicecampioni in Romania

Foto: Juniorii Gazului, vicecampioni in Romania

Juniorii Gazului nascuti in anul 2005, au participat in aceste zile la turneul Balkan Cup Brasov 2018, acolo unde au mai fost prezente 42 de echipe din intreaga tara.


Toate echipele au fost impartite pe mai multe grupe,  iar juniorii nostri au picat cu CS Brasov, CS Codlea si CSS Slatina.
In primul meci, jucatorii antrenati de Florin Bratian au spulberat-o pe CS Brasov cu scorul de 9-1.
Meciul doi al echipei noastre a fost unul tot spectaculos, micii gazisti reusind din nou sa marcheze multe goluri, rezultatul final fiind 7-1.
In cele din urma, ultimul meci al grupei a fost unul puţin mai echilibrat, dar tot o victorie in favoarea noastra, 4-2 cu CSS Slatina. 
Calificati mai departe din postura de lideri ai grupei,  gazistii au trecut de Alma Sibiu dupa loviturile de departajare, scor 4-3.
In sferturile de finala, Gaz Metan a castigat cu scorul de 2-0, meciul sustinut impotriva Academiei Hagi. 
In semifinalele cupei, gazistii au invins pe Juniorul Brasov cu scorul de 3-1, urmand ca in finala sa piarda la limita, scor 1-0, cu Academia Pro Sport, dupa un meci dominat de echipa noastra.
Dupa acest turneu important dedicat juniorilor din categoria 2005, echipa noastra ar fi meritat sa castige trofeul, insa chiar daca s-au clasat pe locul 2, pentru noi sunt campioni.
Cel mai bun marcator al acestui turneu a fost jucatorul nostru Orlandea Raul (Țâcă), cu peste 15 goluri marcate. 

Pe aceasta cale, felicitam echipa noastra in frunte cu antrenorul Florin Bratian, care a format una dintre cele mai bune grupe de juniori din Romania.