Înfrângere pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2018

Înfrângere pentru Gaz Metan în primul meci oficial din 2018

Gaz Metan a pierdut cu 2-1 prima partidă oficială din 2018 pe teren propriu cu FCSB. Golurile echipei antrenate de Nicolae Dică au fost marcate de Budescu din penalty în minutul 25 și Alibec în minutul 62. Pentru echipa noastră a marcat Ionuț Neagu în minutul 79. 



Gaz Metan a început foarte bine partida însă Chamed a greșit inexplicabil în careu, faultându-l pe Budescu în minutul 23. Egalarea ar fi putut veni doar câteva minute mia târziu însă Darius Olaru a trimis peste poartă din doar câțiva metri. La pauză s-a intrat cu avantajul minim al bucureștenilor. 

În repriza a doua, echipa noastră a continuat jocul bun însă cei care au marcat au fost tot roș-albaștri. Alibec a dubat avantajul pentru echipa sa în minutul 62. Gaz Metan a revenit în joc și a reușit să marcheze prin Ionuț Neagu cu un șut din marginea careului de 16 metri care a deviat și a intrat în poarta tânărului Vlad. 

Forsingul echipei noastre a continuat iar egalarea putea fi restabilită prin același Darius Olaru în minutul 87 când a trimis milimetric pe lângă poarta adversă. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne cu 15 puncte și coboară pe locul 15 în clasament. 

Primul 11:




În etapa viitoare, Gaz Metan va juca la Giurgiu cu Astra. meciul este programat pentru vineri, 9 februarie de la ora 20:45.