Toate detaliile: Partida cu Sibiu din turul semifinalei se poate juca la Medias

Imediat dupa tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei, clubul FC Hermannstadt a facut un apel Federatiei Romane de Fotbal prin care a solicitat ca meciul din tur cu echipa noastra sa se dispute pe stadionul din Sibiu pe timp de zi cu incepere de la ora 17:00.
Conform regulamentului din aceasta competitie, meciurile din semifinale si finala vor avea loc seara, insa echipa sibiana nu beneficiaza de instalatie de nocturna, fiind nevoita sa se deplaseze in cea mai apropiata localitate care dispune de asa ceva.
Astfel, in cazul in care nu se va aproba ora de disputare initiata de formatia sibiana, meciul din tur urmand sa aiba loc pe stadionul din Medias.

3 comentarii:

 1. TRADARE... TRADARE DAR SA STIM SI NOI !

  RăspundețiȘtergere
 2. https://stiri-sibiu-ultima-ora.oradesibiu.ro/situatie-fc-hermannstadt-pierde-12-milioane-lei-daca-castiga-cupa-romaniei/
  daca sibiul se califica in finala si finala e disputata impotriva celor de la craiova, chiar si ca finalista sibiul o sa joace in cupele europene deoarece craiova cel mai probabil o sa se claseze pe locul 3 in campionat si o sa mearga in cupele europene datorita pozitiei ocupate in campionat. Nu cred ca risca sibiul sa piarda atatia bani doar pentru a juca doua meciuri in cupele europene.

  RăspundețiȘtergere
 3. stati linistiti ca nu bateti GMM niciodata , doar daca vrea Pustai sau Marginean sa tranteasca meciul , altfel nu aveti nici o sansa !!!!!!!!!

  Hai Gazuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.