VICTORIEEE GAZU. Trei puncte importante castigate de echipa noastra

VICTORIEEE GAZU. Trei puncte importante castigate de echipa noastra

                                                                     Foto: Istvan Bertalan
Gaz Metan si Concordia Chiajna s-au intalnit la Medias in cadrul etapei cu numarul 2 din play-out.
Pe o vreme ploioasa, si cu aproximativ 300 de spectatori in tribune, Gaz Metan s-a trezit din hibernare si-a luptat mai mult de data aceasta pentru trei puncte foarte importante.

Primul sut spre poarta adversa a fost trimis de atacantul nostru Mario Rondon in minutul 4, insa fara a pune probleme portarului Caparco.
Oaspetii au raspuns imediat, iar in minutul 5 au trimis un sut mai periculos pe poarta noastra, iar Alexandru Greab a intervenit fara probleme.
Cu o prima repriza controlata mai mult de ilfoveni, Gaz Metan a fost prima cea care a deschis scorul pe tabela de marcat. Mijlocasul David Caiado a trimis o centrare in careu, iar Joao Diogo a trimis mingea in poarta cu capul.
La cabine s-a intrat cu avantajul de 1-0, repriza secunda a fost mai echilibrata, iar suturile mai periculoase au apartinut echipe noastre.
In minutul 80, Andrei Prepelita a restabilit egalitatea dupa un sut din interiorul careului.
Meciul parea sa se indrepte spre un rezultat care nu ne ajuta deloc, insa in minutul 90 Diogo Rosado inscrie de la punctul cu var si aduce victoria la Medias.

Gaz Metan: Greab - V. Crețu - M. Constantin, Fytanidis, Sg. Popovici - I. Cristea, Neagu - Joao Diogo, Tîrcoveanu, Caiado - Rondon
Rezerve: Plesca, Bușu, Olaru, Pîrvulescu, R. Romeo, Rosado, Sîrghi
Antrenor: 
Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Caparco - Patache, Marc, Albu, Yamissi - Panait, Prepeliță - Nivaldo, Cristescu, Bumba - Pena
Rezerve: 
Vitkauskas, Batin, Bawab, Bucșa, Cioablă, R. Deaconu, Grădinaru
Antrenor: Ion Moldovan
Nationala Romaniei are de disputat doua meciuri amicale cu Israel si Suedia, iar campionatului Ligii 1 se va intrerupe o saptamana.
Etapa urmatoare, Gaz Metan se va deplasa la Voluntari pentru meciul cu echipa locala.