2 absente in lotul Gazului pentru meciul de astazi cu Juventus Bucuresti

2 absente in lotul Gazului pentru meciul de astazi cu Juventus Bucuresti

Meci dificil pentru formatia noastra in lupta pentru supravietuire in Liga 1.
Gaz Metan Medias se deplaseaza astazi la Voluntari, acolo unde se va duela cu ultima clasata, Juventus Bucuresti.
In cazul unei victorii, mediesenii vor urca peste Poli Timisoara in clasament, echipa care ocupa in acest moment locul 6 care duce la baraj.

In etapa anterioara, adversarii nostri de astazi au pierdut partida sustinuta impotriva Concordiei Chiajnei cu scorul de 2-1, in timp ce Gaz Metan a pierdut meciul cu Sepsi Osk in minutul 90+2, dupa un gol marcat de Hadnagy.

Antrenorul Cristi Pustai nu se poate afla astazi pe banca noastra dupa ce a fost suspendat doua partide de catre arbitrul Sebastian Coltescu la partida din cupa Romaniei cu Hermannstadt.
”Nu am protestat, nu am înjurat. Nici măcar nu am avut dialog cu el, el fiind cu spatele. Am stat acolo şi i-am explicat: «Măi omule, am strigat bravo meseriaşule jucătorului care a scos faultul cauzator de cartonaş roşu. Eu nu am contestat decizia arbitrului de a acorda cartonaşul roşu. El a fost acolo, ce puteam eu să fac? Mă tot gândesc şi nu ştiu ce cale de atac să folosesc ca să mă apăr. Când i-am cerut explicaţii a zis că mai sunt trei minute şi că trebuie să părăsesc suprafaţa de joc. Nu că să-mi zică: «Nu, domnule, mă simt ofensat». Voiam o explicaţie, să-mi spune de ce m-a trimis în tribună. Şi eu muncesc, şi eu am un contract, şi eu depind de nişte rezultate şi el îmi obstrucţionează munca fără să îmi dea nicio explicaţie. Nu, treci în tribună. Pentru ce?
 Pentru aceasta partida, Gaz Metan nu se poate baza pe fundasul Marius Constanstin care este nerefacut dupa o accidentare din partida de la Sibiu, in timp ce mijlocasul Ionut Neagu va rata toate meciurile pana la finalul sezonului dupa o accidentare mai grava, ruptura de ligament incrucisat.