Juniorii Gazului au facut din nou spectacol, de aceasta data cu Sibiul

Juniorii Gazului au facut din nou spectacol, de aceasta data cu Sibiul

Dupa ce etapa trecuta au zdrobit-o pe CS Brasovia cu scorul de 10-0, juniorii A au castigat in deplasare cu scorul de 7-0, meciul sustinut impotriva echipei InterStar Sibiu.
Cu foarte multi juniori sub 19 ani dati la echipa a-II-a a Gazului in liga 3, echipa antrenata de Flavius Boroncoi pare sa nu aiba adversar in Campionatul National Clasic de Elita Under 19.
Golurile au fost marcate de Vlad Costea(2), Cristi Campean(2), Mihai Mates, Daniel Nagy si Andrei Capra.
Desi a inceput partida de pe banca de rezerve, atacantul Vlad Costea a fost jucatorul partidei cu doua goluri marcate si o pasa decisiva.

Dragomir Paul, Andrei Capra, Marius Miclaus, Savu Alex, Razvan Vlad, Chertes Catalin, Darius Boroncoi, Raul Hajmasan, Nagy Daniel si Mihai Mates.

Dupa 12 etape scurse din acest campionat, Gaz Metan ocupa locul 1 cu 34 de puncte, 59 de goluri marcate si 8 primit, fiind la o distanta de 7 puncte de locul secund ocupat de Cs Coltea 1920 Brasov.
De cealalta parte, juniorii Under 17, au castigat cu scorul de 3-1 impotriva echipei InterStar Sibiu.
Golurile noastre fiind marcate de Cristian Nicula de doua ori, si Leo Tosu.

Flavius Boroncoi a trimis in teren urmatorul "11"

Adrian Dancu, Casian Mihut, Cristi Avram, Vicentiu Fratila, Flavius Krestel, Calin Harfas, Emil Grancea, Lucian Sincelean, Leo Tosu, Cristi Nicula si Sebastian Birsan.

In acest campionat la juniori B, pana in 17 ani, Gaz Metan se afla pe locul 4 cu 25 de puncte, aflandu-se la 8 lungi de ocupanta primului loc, AFK Csiksereda Miercurea Ciuc 2.