Victorie la scor pentru Gaz Metan:Hat-trick Ely Fernandes

Victorie la scor pentru Gaz Metan:Hat-trick Ely Fernandes

Gaz Metan Medias s-a duelat astazi cu ultima clasata, Juventus Bucuresti, intr-un meci in care victoria era importanta de ambele parti.
Echipa noastra a inceput partida in forta, si prima actiune i-a apartinut jucatorului Valentin Cretu in minutul 8, acesta a sutat putin pe langa stalpul din stanga al portii aparate de Draghia.
In minutul 15 al partidei, Joao Diogo reia din apropierea careului mare, insa mingea trimisa de portughez a s-a scurs pe langa poarta.
Primul gol al partidei vine in minutul 27, Mario Rondon a pasat decisiv iar Ely Fernandes trimite mingea in poarta din 5 metri.
Gaz Metan intra la cabinet cu avantaj pe tabela de marcaj, si o posesie mai buna, iar repriza secunda ii aduce pe medieseni in atac, in minutul 56, Joao Diogo a fost faultat in careu, insa atacantul Mario Rondon a ratat de la punctul cu var.
Cu posesia de partea noastra, si cu un joc foarte sigur, Gaz Metan mareste diferenta pe tabela de marcaj prin acelasi Ely Fernandes in minutul 64 dupa un sut din mijlocul careului mare.
Ca totul sa fie perfect pentru echipa noastra, tot Ely Fernandes trimite mingea in poarta cu capul si duce scorul la 3-0.
Gaz Metan se putea distanta la 4-0 cateva minute mai tarziu, insa noul intrat Popovici a trimis putin pe langa poarta.

Finalul partidei aduce victoria echipei noastre cu scorul de 3-0, si urcarea pe locul 6 care asigura locul de baraj .
Etapa viitoare, programata duminica 29 aprilie, Gaz Metan va intalni pe teren propiu ocupanta locului secund, FC Botosani .


Juventus: Drăghia - C. Petre, Walace, M. Leca, D. Popescu - G. Simion, S. Drăghici - Rabei, L. Băjenaru, Fl. Ștefan - R. Elek
Rezerve: Gavrilaș, Ciobanu, Kardes, V. Gheorghe, Balgiu, M. Constantinescu, Acolatse 
Antrenor: Marius Baciu


Gaz Metan Mediaș: R. Pleșca - V. Crețu, Fytanidis, Sîrghi, Bușu - I. Cristea, Rosado - De Freitas, Ely Fernandes, Olaru - Rondon
Rezerve: Greab, Romeo, Popovici, Târcoveanu, Dias, Chamed, Fioretis
Antrenor: Cristi Pustai