Gaz Metan pierde cu Dinamo după un joc foarte bun

Gaz Metan pierde cu Dinamo după un joc foarte bun


Gaz Metan nu a obținut niciun punct din meciurile cu Dinamo în acest Play-Out. Dacă în tur, bucureștenii s-au impus fără probleme marcând de 3 ori fără să primească niciun gol, de această dată la Mediaș, meciul a fost unul strâns cu multe ocazii de partea noastră. Din păcate, Gaz Metan s-a văzut învinsă cu scorul de 3-2 deși partida putea fi câștigată lejer dacă ținem cont de numărul mare de ocazii clare create de elevii lui Cristi Pustai. 


Sergiu Hanca a deschis scorul în minutul 26 iar Rondon a egalat 6 minute mai târziu. Același Rondon ne-a adus în avantaj după alte 6 minute. În finalul primei reprize, bucureștenii primesc o lovitură de la punctul cu var după un presupus fault făcut de Pleșca la Nistor. Același Hanca execută și restabilește egalitatea, 2-2. 

În repriza secundă, Gaz Metan are inițiativa. insă cei care marchează sunt dinamoviștii. Daniel Popa stabilește scorul final în minutul 72. Noi am continuat să atacăm însă fără niciun rezultat. Rezultat final 2-3 și Gaz Metan pierde puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. 

Rezumat Meci: 



Primul XI:







Clasament:



În etapa următoare, Gaz Metan va juca la Chiajna. Meciul va avea loc duminică, 13 mai de la ora 13:00.