Victorie extrem de importantă în economia salvării de la retrogradare

Victorie extrem de importantă în economia salvării de la retrogradare

Gaz Metan a reușit să obțină 3 puncte extrem de importante pe teren propriu împotriva uneia dintre contracandidatele la retrogradare, FC Voluntari! Unicol gol al întâlnirii a venit în minutul 59 când Darius Olaru a trimis cu capul în poartă după o centrare perfectă trimisă de Caiado. O contribuție importantă la gol a fost adusă de Ely Fernandes care a făcut o cursă de aproximativ 70 de metri. 


Oaspeții au rămas în inferioritate numerică din minutul 80 când portarul Balauru a primit direct roșu în urma unei incursiuni a lui Mario Rondon. Scorul ar fi putut lua proporții în ultimele 10 minute ale partidei când, rând pe rând Constantin, Târcoveanu și Cristea au ratat șansa de a marca. 

În urma acestui succes, Gaz Metan obține 25 de puncte și iasă din zona retrogradării având un punct peste Voluntari și 3 mai multe decât Poli Timișoara. Ultima poziție este continuată în continuare de Juventus București cu 16 puncte. Locurile 7 și 8 retrogradează direct iar ocupanta locului 6 dispută un baraj în dublă manșă cu echipa clasată pe locul 3 în Liga a 2-a, cel ami probabil FC Chindia Târgoviște. 

Echipa noastră mai are de jucat cu ACS Poli Timișoara (deplasare), Sepsi OSK Sf. Gheorghe (acasă), Juventus (acasă) și FC Botoșani (deplasare). 

Rezumat:


Echipe: 


Clasament: 


În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu ACS Poli Timișoara în deplasare. Data și ora nu au fost încă stabilite!