Gaz Metan scoate abonamente pentru noul sezon

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a stabilit programul de vânzare al abonamentelor pentru sezonul 2018 - 2019. Acestea vor putea fi achiziționate în perioada 2 - 6 iulie între orele 17:00 - 20:00, respectiv în perioada 9 - 13 iulie între orele 17:00 - 20:00. Prețul unui abonament va fi de 500 lei la Tribuna Oficială, respectiv 200 lei la Tribunele I și II.

8 comentarii:

 1. asa mai merge!!!

  200 lei tot sezonul, avand in vedere, ca "olte-steli-dina-ceferistii" din Medias, care vin doar la 2-3 meciuri si vor bilete tot la 10 lei...precum la cele cu Chiajna si Calarasi!! Asa ceva nu se poate!! Vrei sa vezi steaua? 100 lei, vrei dinamo? 80 lei, vrei Craiova 60 vrei CFR? 50 lei!!! pai si cu restul echipelor cu 5-10 lei intrarea..de ce nu vin sa sustina Gazu? Ca si cu alea trebuie sustinere!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai mai bine stau acasa, mananca seminte, fumezi .. bei cate un suc/bere .. mananci .. dau 100lei ca sa vad o echipa care ce?La Medias chiar nimica nu poti face. sa stai si sa te uiti.. suc esti obligat de la ei sa-ti cumperi .. atunci .. iarna la fel, un ceai o cafea, stau la coada, unde doar un termos incalzeste sa-mi cumpar un ceai cu 3lei, nu mai bine faceau, o organizate mai buna. un om batran cu pensie amarata, ii ceri 100lei? aici depinde si de vreme, dar mai multa implicare ..

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul abonamentul de 200 de lei e valabil si în sezonul regulat si in play out sau play off? Sau doar in sezonul regulat?

  RăspundețiȘtergere
 4. Răspunsuri
  1. :)) scuze, sunt valabile si in playoff ,luati-va gandul dde la playout .

   Ștergere
  2. Pai de ce sa ne luam gandul de la play-OUT?sti ceva ce nu stim noi?probabil, sti ceva barfe de jucatori, altcumva nu-mi explic, antrenor mai slab cotat decat Pustai, jucatorii, ramane de vazut..ai confundat play-off cu play-out??In play-off merg echipele bune, iar in play-out merg la baraj :) am mai vazut comentarii, cum, ca Gazul era in Play-off :)))

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.