Al 4-lea transfer. Un atacant va semna cu Gaz Metan

Al 4-lea transfer. Un atacant va semna cu Gaz Metan

Gaz Metan Medias continua campania transferurilor din aceasta perioada, iar dupa ce s-au inteles cu jucatori pentru a intari defensiva, mediesenii au batut palma astazi cu atacantului Carlos Fortes.
In varsta de 23 de ani, jucatorul portughez si-a incheiat contractul cu formatia SC Braga, evoluand ultima data sub forma de imprumut in liga III portugheza, la FC Vizela.

Nascut la Lisabona, cu parinti originari din Insulele Capului Verde, Carlos Fortes a inceput fotbalul la juniorii U19 a echipei Sport Grupo Scavanense, urmand ca apoi sa mai evolueze la echipe precum Uniao Deportiva Alta de Lisboa, CAC Potinha, CD Nacional  U19, Racing Santander B, Pacos Fereira, Sporting Club Braga B, Sanliurfaspor(Turcia).

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei www.Gazistul.ro,  si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale www.Gazistul.ro, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.