Exclusiv: Adevaratele motive pentru care Sibiul a fost refuzat sa joace la Medias

A doua echipa dupa Gaz Metan Medias care va reprezenta judetul Sibiu in prima liga, FC Hermmanstadt, a inceput lucrarile pentru modernizarea stadionului Municipal, urmand ca in primele 5-6 etape sa isi dispute meciurile considerate pe teren propriu pe un alt stadion.

Sibienii au dorit ca meciurile sa le dispute pe stadionul din Medias, insa raspunsul a fost unul negativ din partea conducerii Gaz Metan.

4 comentarii:

 1. Oare daca juca Sibiul la Medias, nu ajuta cumva financiar??pana la urma o chirie, pentru gazon etc

  Presedintele isi doreste cel mai mult ca Mediasul sa fie unde a fost si anul trecut si sa lupte ptr evitarea retrogradarii ..

  Ora de Sibiu

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bai chiar nu aveti putin simt si respect la nasul ala al vostru de ciobani puturosi? Sau sunteti cu totul retarzi? Sa injuri in fel si chip si dupa aia sa ai pretentia sa fi ajutat, bai fratilor pe ce lume traim? Chiar nu se mai stie de putin bun simt?

   Ștergere
  2. Asa o zis presedintele de la Sibiu in interviu si ce injuraturi?am injurat??

   Ștergere
 2. ce se face bai frate atata caz? sibiu si-a dorit sa joace aici, medias nu a fost de acord. punct si la revedere. Daca sepsi ar fi fost acceptata sezonul trecut si sibiul nu, intr-adevar puteai sa spui ca medias are ceva cu sibiul. dar asa?
  si revin cu ce am spus si acum ceva timp. Dupa felul cum s-a purtat galeria sibiului atat in meciul tur cat si in retur din cupa, foarte bine ca nu i-au lasat sa joace aici. Lipsa de civilizatie trebuie aspru taxata.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.