Gaz Metan obtine un egal la Voluntari si urca pe podiumul Ligii 1

Gaz Metan obtine un egal la Voluntari si urca pe podiumul Ligii 1

Gaz Metan Medias a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat impotriva formatiei FC Voluntari, dupa o evolutie foarte buna a echipei noastre.
Acelasi Carlos Fortes a inscris pentru Gaz Metan in minutul 18.
Gazul a fost prima care s-a apropiat de careul advers in minutul 3, iar dupa o minge trimisa din corner de un jucator al nostru, gazdele au interceptat balonul la marginea careului mare, si au marcat dupa un contraatac prin Belahmeur.
Dupa golul primit, Gazul a iesit la joc, si a pus presiune in careul advers prin Carlos Fortes, sutul sau fiind blocat de fundasii adversi.
Golul egalizator a venit in minutul 18, Darius Olaru a trimis o centrare in careul mic, iar portughezul Carlos Fortes a impins mingea in poarta.
Gaz Metan a dominat prima repriza, iar in minutul 40 Roberto Romeo a avut o ocazie uriasa, sutul sau fiind blocat de portarul Draghia.
Gazul preseaza iar in minutul 62 mijlocasul Nasser Chamed a fost aproape de a aduce echipa noastra in avantaj.
Gaz Metan incepe repriza secunda in forta, acelasi Carlos Fortes trimite un sut din afara careului, iar fundasii gazda trimit mingea in corner.
In minutele de prelungire ,Marius Constantin a a trimis un sut periculos din 16 metri, mingea trecand puţin peste bara transversala .
Fara presiune din partea gazdelor, Gaz Metan a dominat si repriza secunda, ocaziile de gol au fost mai rare , iar scorul de pe tabela de marcaj nu a fost modificat .
In urma acestui rezultat de egalitate ,Gaz Metan acumuleaza 4 puncte si urca pe podium la egalitate de puncte cu primele doua ocupante ,Botosani si Dinamo .