Victorie pentru Gaz Metan în debutul noului sezon cu un super gol marcat de debutantul Fortes în prelungiri!

Victorie pentru Gaz Metan în debutul noului sezon cu un super gol marcat de debutantul Fortes în prelungiri!

Gaz Metan a debutat cu o victorie în primul meci din noul sezon de Liga1, scor 2-1 pe teren propriu împotriva formației Concordia Chiajna. Nasser Chamed a deschis scorul în minutul 27 după ce o centrare excelentă trimisă de Valentin Crețu. 


Oaspeții au revenit pe tabelă reușind egalarea în minutul 39 prin ivorianul Ghislain Guessan, un debutant în Liga1. În minutul 62, tehnicianul gazului trimite pe teren un alt debutant, Carlos Fortes în locul lui Alexandru Buziuc. Atacantul portughez în vârstă de 23 de ani a adus victoria Gazului marcând în minutele de prelungire dintr-o execuție superbă! Fortes a trimis plasat de la marginea careului mare, balonul oprindu-se în plasa laterală a porții apărate de Caparco. 

Partida s-a jucat sub o ploaie abundentă care a pus serioase probleme celor 22 de jucători. În pauza partidei, unul dintre pilonii nocturnei a fost trăznit iar instalația de iluminare a avut de suferit, repriza a doua începând cu întârziere. 


Rezumat: 



Cele două echipe:


Clasament: 



Galerie foto: 






În etapa următoare, Gaz Metan va juca cu FC Voluntari în deplasare. Partida va avea loc, luni, 30 iulie de la ora 18:00.