Video: Gaz Metan si-a prezentat noile transferuri

Video: Gaz Metan si-a prezentat noile transferuri

Intr-o conferinta de presa sustinuta astazi la stadionul Gaz Metan, conducerea clubului i-a prezentat oficial pe cei 4 jucatori nou-veniti, noul staff tehnic, cat si pe cei 3 juniori promovati de la echipa secunda ,Paul Costea ,Raul Hajmasan si Daniel Pop .
Gaz Metan a transferat un portar, un fundas central, mijlocas central, si un atacant.

Gaz Metan la transferat pe Batista Ricardo, in varsta de 31 de ani, care a fost timp de 4 sezoane, 2004-2008, in lotul echipei engleze, Fulham, insa unde nu a prins niciun minut, urmand ca apoi sa fie imprumutat tot in Anglia, la formatia Milton Keynes Dons, unde a aparat in 9 partide.
Clube Recreativo Desportivo do Libolo din Angola fiind ultima echipa la care a evoluat Ricardo Batista. 
De-a lungul carierei, a mai evoluat la echipele Vitoria Setubal, Oldhanense, bifand si 3 prezente la nationala Portugaliei U20, dar si 13 la NationalaU21.

In sezoanele 2008-2011, a fost si in lotul echipei Sporting Lisabona, fara a prinde vreun minut in teren, a fost imprumutat la Oldhanense, acolo unde a aparat in 11 partide.

Jucatorul Francez, Bradley Diallo,in varsta de 27 de ani, evolueaza pe postul de fundas central, si a mai jucat de-a lungul timpului la echipele Oldham Athletic(Anglia), White Star Bruxelles(Belgia) si Los Angeles Galaxy, avand 47 de meciuri pentru echipa secunda, si 18 la echipa mare.
Boubacar Fofana,in varsta de 28 de ani, evolueaza pe postul de mijlocas, si vine la Medias din postura de jucator liber de contract dupa despartirea de formatia de prima liga portugheza, FC Moreirense. De-a lungul carierei, jucatorul din Guineea a mai evoluat la echipele Pinhalnovense(2008), Prainense(2008-2010), Gondomar(2010-2012), Tondela(2012-2014), Nacional(2014-2016), Al-Ettifaq(2016-2017), Al-Khaleej(2017) si FC Moreirense(2018),avand si 15 prezente in tricoul naţionalei din Guineei.
Carlos Fortes, in varsta de 23 de ani, si-a incheiat contractul cu formatia SC Braga, evoluand ultima data sub forma de imprumut in liga III portugheza, la FC Vizela. Nascut la Lisabona, cu parinti originari din Insulele Capului Verde, Carlos Fortes a inceput fotbalul la juniorii U19 a echipei Sport Grupo Scavanense, urmand ca apoi sa mai evolueze la echipe precum Uniao Deportiva Alta de Lisboa, CAC Potinha, CD Nacional U19, Racing Santander B, Pacos Fereira, Sporting Club Braga B, Sanliurfaspor(Turcia).
In staff-ul tehnic, Mihai Teja ii va avea pe Flavius Boroncoi(antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portarii) si Ricardo Proietti(preparator fizic)