Avem cel mai mic buget, cele mai mici salarii, insa suntem acolo sus

Avem cel mai mic buget, cele mai mici salarii, insa suntem acolo sus

Gaz Metan Medias a fost invinsa pe teren propriu de catre formatia FC Botosani cu scorul de 1-2, dupa ce gazistii au deschis scorul prin Yazalde Pinto, care dupa cateva minute s-a accidentat.
Gazul s-a bazat inca din primele minute pe jucatorii Boubacar Fofana, Ely Fernandes si Nasser Chamed care au ajuns la Medias cu doar 2 zile inainte de meci, dupa ce au calatorit mii de kilometri pentru a juca pentru nationalele tarii lor in Cupa Africii pe Natiuni.
Pentru partida de ieri, Mihai Teja a avut doar doi atacanti disponibili, Yazalde si Alexandru Buziuc, primul suferind o accidentare in minutul 24, fiind inlocuit de Alexandru Buziuc, un jucator care evolueaza pentru echipa secunda.

Desi avem cel mai mic buget din liga 1, si printre cele mai mici salarii, cu jucatori adusi liberi de contract, echipa noastra parcurge unul dintre cele mai bune sezoane din ultimii 10 ani, fiind pe locul 4 cu 20 de puncte obtinute in 12 partide disputate, suntem la 1 punct de FCSB si la 3 de liderul CFR Cluj, echipe cu salarii uriase, cu bugete foarte mari.

Etapa urmatoare, ultima a turului de campionat, Gaz Metan va juca in deplasare la Dunarea Calarasi.