Gaz Metan pierde acasă cu Botoșani

Gaz Metan pierde acasă cu Botoșani

Gaz Metan a ratat șansa de a egala liderul CFR Cluj după ce a pierdut pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani cu scorul de 2-1. 


Echipa noastră a deschis scorul în minutul 15 prin Yazalde. Partida a părut una facilă pentru formația lui Mihai Teja după acest gol însă, moldovenii au revenit în joc în repriza secundă pe fondul unor nesincronizări între jucătorii noștri. 

Botoșaniul a egalat în minutul 73 prin Mihai Roman după o fază care nu anunța prea multe. Golofca a reușit să centreze de lângă Golofca, iar atacantul moldovean, Roman a trimis cu capul în poarta lui Pleșca. 

Golul 2 al oaspeților a venit în minutul 89 în urma unor greșeli mai ale jucătorilor noștri. Mai întâi, Răzvan Trif trimite aiurea o pasă iar apoi Luis Aurelio face un fault clar în careu iar centralul Istvan Kovacs dictează lovitură de la 11 metri. Rodriguez execută și înscrie pentru victoria Botoșaniului. 

Rezumat meci:



Echipele:



Clasament: 



Gaz Metan rămâne cu 20 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul 3, Astra Giurgiu. Pentru noi urmează meciul cu Dunărea Călărași. Meciul va avea loc duminică, 28 octombrie.