Gaz Metan pleaca neinvinsa de la Calarasi si termina turul in play-off

Gaz Metan pleaca neinvinsa de la Calarasi si termina turul in play-off

Gaz Metan Medias a terminat la egalitate, scor 0-0, in partida sustinuta in deplasare cu ocupanta locului 8, Dunarea Calarasi .

Începutul partidei de la Calarasi i-a apartinut echipei noastre care a avut primul sut spre poarta gazdelor in minutul 4 prin Carlos Fortes.
Dupa 8 minute in care gazistii au controlat jocul, Nasser Chamed isi incearca norocul din afara careului, insa sutul sau fiind trimis pe langa poarta .
Prima repriza s-a disputat mai mult la mijlocul terenului, iar formatia noastra a presat mai mult, iar suturile lui Ely Fernandes, Boubacar Fofana, Carlos Fortes si Chamed nu reusesc sa modifice tabela de marcaj,  iar sfarsitul primei reprize aduce un rezultat de egalitate, 0-0.
Prima ocazie mare de gol a meciului a avut-o atacantul nostru, Fortes, in minutul 53, care a trimis mingea pe langa poarta din 10 metri.
Prima ocazie a gazdelor a venit in minutul 62 dupa o lovitura libera executata din 30 de metri lateral, insa mingea trimisa in careu nu a fost atinsa de niciun jucator.
In minutul 89 Carlos Fortes a fost aproape de a deschide scorul dupa o lovitura de corner executata de Antoni Ivanov.
In urma acestui rezultat de egalitate, Gaz Metan acumuleaza 21 puncte si se afla pe locul 5 la finalul turului de campionat.