Gaz Metan urcă pe locul 3 după victoria de la Sf. Gheorghe

Gaz Metan urcă pe locul 3 după victoria de la Sf. Gheorghe


Gaz Metan Mediaș a câștigat la Sf. Gheorghe cu OSK Sepsi și egalează la puncte ocupanta locului 2, CFR Cluj. 

Gazdele au marcat primii prin Yasin Hamed în minutul 31 care a trimis din 11 metri în poarta lui Pleșca. 7 minute mai târziu, echipa noastră beneficiază de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri pe partea dreaptă în direcția noastră de atac. Caiado execută perfect iar Iulian Cristea restabilește egalitatea cu o lovitură de cap fără speranțe pentru portarul celor de la Sepsi, Roland Niczuly. La pauză s-a intrat cu 1-1. 


În minutul 68, Caiado îl servește excelent pe Carlos Fortes care face o cursă de câțiva metri și șutează spre poarta lui Niczuly, însă portarul gazdelor reușește să respingă. Cu doar 3 minute înainte de finalul partidei, Sepsi ratează de puțin poarta noastră prin Vașvari din 10 metri. 

Gaz Metan reușește lovitura de grație în minutul 89, când Marius Constantin ia o acțiune pe cont propriu, îi trimite mingea lui Yalzalde, iar acesta îl servește perfect pe Caiado care șutează plasat pe colțul din dreapta al portarului ,stabilind scorul final: OSK Sepsi Sf. Gheorghe 1:2 Gaz Metan Mediaș. 


În urma acestei victorii, formația noastră acumulează 20 de puncte și urcă până pe locul trei al clasamentului, fiind la egalitate cu CFR Cluj. 



Rezumat meci: 



Echipe:



Clasament: 


In etapa următoare Gaz Metan va juca pe teren propriu cu FC Botoșani. Partida este programată duminică, 21 octombrie de la ora 18:00.