5 5 5 !!! 25 de puncte, locul 5 la 5 puncte de lider si la 5 de play-out

Cu aproximativ 500 de spectatori pe stadion, si cu o galerie foarte frumoasa, Gaz Metan Medias a obtinut aseara victoria mult asteptata de toata suflarea gazista.
Trupa antrenata de Mihai Teja a invins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Boubacar Fofana si Marius Constantin.
Gazistii au dominat jocul, ocaziile la poarta aparata de Cosmin Vatca au aparut din primele minute, insa tabela a fost modifica in minutul 10, atunci cand Carlos Fortes a executat o lovitura libera din afara careului, mingea lovind bara transversala iar Fofana a trimis-o cu capul in poarta din 10 metri.
Singura faza periculoasa a echipei adverse a avut loc in minutul 22 cand au trecut de 3 ori pe langa gol, insa portarul nostru Razvan Plesca a reusit sa intervina spectaculos.

Repriza secunda a apartinut tot echipei noastra, gazistii au trecut de mai multe ori pe langa marcarea golului 3.
Cu 11 etape ramase din acest campionat, Gaz Metan a acumulat 25 de puncte si se afla pe locul 5, cu 5 puncte peste prima echipa care ocupa locul de play-out,si la 5 mai putin decat liderul CFR.

2 comentarii:

  1. Important este să nu se facă greșeala de acum 2 sezoane, în iarnă au plecat câțiva jucători de bază și echipa a ratat din păcate play-off-ul. În iarnă trebuie întăriri! Hai Gazu!

    RăspundețiȘtergere
  2. OFF

    Felicitari OLARU !!! m-am bucurat foarte mult pentru tine, sper sa-ti indeplinesti visul !!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.