Gaz Metan se intoarce cu un punct de la Dinamo. Urmeaza FCSB

Gaz Metan se intoarce cu un punct de la Dinamo. Urmeaza FCSB

Alb-negri au condus cu 1-0 prin reușita lui Răzvan Trif, însă au fost egalați la ultima fază a meciului. Diogo Salomao a salvat un punct pentru formația sa care evolua de câteva minute în inferioritate numerică după ce Mihai Popescu a fost eliminat cu trei minute înainte de final.
Gaz Metan a avut prima șansă de gol în minutul 6 atunci când Katsikas a respins în corner o minge șutată de Carlos Fortes.  În minutul 19, Marius Constantin a trimis mingea cu capul, din interiorul careului, după o lovitură liberă executată de Darius Olaru, dar Penedo a fost pe fază și a reținut. La jumătatea reprizei, Dinamo a cerut penalty după ce Daniel Popa a căzut în careul de șaisprezece metri în urma unui duel cu Marius Constantin, dar centralul Iulian Călin a lăsat jocul să continue.
La cealaltă poartă, Valentin Crețu a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, dar Fortes a reluat slab iar Penedo a reținut. În minutul 28, Michael Pereira a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, dar mingea a trecut razant de bara din stânga porții lui Penedo. Cu opt minute înainte de pauză, Gaz Metan a avut un penalty neacordat.
Fofana Boubacar a reluat cu capul, după o centrare a lui Ivanov, mingea a fost atinsă cu mâna de Katsikas, în interiorul careului de 16 metri, arbitrul Iulian Călin a văzut faza, dar a mutat lovitura la marginea careului de 16 metri, în loc să acorde penalty. Carlos Fortes a executat lovitura liberă, dar Penedo a reușit să respingă mingea.
Gaz Metan a început bine și repriza a doua însă nu a găsit drumul spre gol. Dinamo a avut aproximativ zece minute în care a evoluat ceva mai bine și a avut două ocazii într-un interval de două minute. Mai întâi în minutul 69, Răzvan Pleșca a blocat șutul din unghi al lui Daniel Popa, iar apoi a prins mingea lui Montini un minut mai târziu.
Gaziștii au trecut apoi pe lângă gol în minutul 74 la șutul lui Fofana Boubacar, care a fost respins de Penedo în bară. Alb-negrii au deschis scorul în minutul 78. Nasser Chamed a pasat cu călcâiul printre fundașii roș-albilor pentru Răzvan Trif, iar jucătorul abia intrat pe teren a marcat. Cu trei minute înainte de pauză, Dinamo a rămas în zece oameni, după ce Mihai Popescu a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.
Gaziștii au scăpat victoria printre degete la ultima fază, atunci când au respins o minge la marginea careului de șaisprezece metri, iar Salomao a șutat, mingea a lovit bara și a intrat în poartă.

Gaz-metan-medias.ro