Riccardo Proietti la final de contract, Gazul a adus un fost campion cu FCSB

Italianul Riccardo Proietti si-a terminat contractul cu formatia noastra , fiind foarte aproape de a semna cu nationala Israelului .
In locul sau, Gazul l-a adus pe Ciprian Pruna care a iesit campion cu FCSB in 2014.
Ca sportiv a obtinut rezultate notabile la nivel de seniori, fiind multiplu campion national la 100 m sprint, 200 m sprint si 4X100 m ştafeta. 
Ca preparator fizic s-a ocupat de formarea și instruirea fotbalistilor de la Sportul Studențesc, Steaua, FC Vaslui și FC Viitorul, acolo unde sub indrumarea si atenta observatie a acestuia, jucatorii Viitorului, in ciuda varstei fragede, la debutul in prima liga, au atins parametrii de performanta care sa le permita sa faca fata oricarei provocari. 

3 comentarii:

 1. Este adevărat că Moraru vrea să plece de la echipă?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu. In seara asta s-a achitat salariul pe luna septembrie ,celalalt urmeaza in curand

   Ștergere
 2. hopa.. probleme cu banii? ar fi chiar pacat ca acum stricam totul dupa ce din primavara acestui an clubul a parut sa o ia pe un drum bun. desi am avut un inceput de sezon dezastruos, am facut un playout bun si ne-am salvat de la retrogradare fara mari emotii iar sezonul asta facem o figura chiar foarte buna. mare atentie, mai ales ca fiind probleme cu banii, nu putem plati ratele la insoventa si de acolo la faliment e un pas destul de mic. Apropo de bani, am auzit ceva zvonuri cum ca Moraru ar fi venit la club si ca un fel de finantator, nu doar "scouter".

  Cat despre nou preparator, atat timp cat a fost la cluburi precum steaua si viitorul, clar e de un nivel bun.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.