Bilete pentru meciurile cu Hermannstadt si Astra

Gaz Metan joacă sâmbătă de la ora 17:00 pe teren propriu cu FC Hermannstadt, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 20 a campionatului Ligii întâi Betano.
Biletele pentru acest joc se vor pune în vânzare în zilele de joi, vineri și sâmbătă între orele 14:00-17:00, la casieriile Stadionului Gaz Metan. Prețul unui bilet va fi de 30 lei la Tribunele I și II. Biletele achiziționate pentru partida cu FC Hermannstadt vor fi valabile și pentru cea cu Astra Giurgiu, care va avea loc la începutul lunii februarie 2019. Astfel, este necesară păstrarea biletelor pentru a avea acces și la meciul de anul viitor.
Începând de joi pot fi achiziţionate bilete şi de la chioşcurile alimentare unde se vinde pâine de Bazna, situate pe strada 1 Decembrie lângă Şcoala Generală 5 (cartier Gura-Câmpului), Strada Blajului vis a vis de magazinul Profi (cartier Vitrometan), respectiv în piaţa agroalimentară la ieşirea strada Virgil Madgearu (zona centrală).

8 comentarii:

 1. Paul am vazut ca scria digi sport despre posibile negocieri cu Edi Iordanescu, in cazul in care Mihai Teja va pleca la fcsb .Ce sti despre acest subiect?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cam cat la suta pleaca Cristea in Ianuarie???la FCSB??sper ca din plecarea lui sa iesim din insolventa. restu etc

  RăspundețiȘtergere
 3. Momentan nimic nu este adevarat, sunt doar zvonuri aiurea ca oamenii sa le viziteze site-ul .

  RăspundețiȘtergere
 4. Deja devine enervant cum clubul tot pierde jucători pe bani de nimic sau chiar gratis. Zarko markovic 100 de mii de euro. Lullaku gratis, hoban 100 de mii de euro, tahar 150 de mii de euro etc etc. se pare ca iulian Cristea e în ultimele 6 luni de contract și pleacă la steaua pe 50 - 100 de mii de euro. Ne plângem pe la TV ca suntem în insolventa și ne trebuie bani, dar pierdem pe bani de nimic jucători care valorează destul de mult. Cum e posibil ca lui iulian Cristea sa nu i se fi prelungit contractul încă din vara trecuta? În perioada următoare poate o sa aflam și ca olaru mai are cateva luni de contract și pleacă "gratis". Când mai luam doua, trei sute de mii cum s-a luat pe bic sau axente, e sărbătoare.

  RăspundețiȘtergere
 5. Doar o insemnare:
  ...pretul biletelor cu aceasta Clona este unul total potrivit cel putin din 2 motive
  1. Cei 900 de platitori oricum vin X 30 = 27000 lei ( o suma frumoasa daca ne gandim ca cu Viitorul s-a facut 856 X 5 = 4280 lei). In plus oricum nu vin deoarece la ora meciului se anunta -1 si ninge, e sambata ora 17.00...nepotrivit, taiem porcul, nu mai avem voie cu seminte, nu merita etc si alte multe motive penibile ( ca remarca ...eu fac 50 km sa vad GMM...nu meritati echipa asta)
  2. Vin o gramada de ciobani de la Sibiu sa incurajeze echipa lor gen: invadam Mediasul, mergem in mediul rural, e loc pentru toti. Macar sa le luam banii ca si asa sunt mai multi ca noi. Nu ziceati voi ca la meciurile cu FCSB sa faca biletul 100...oile daca vor sa vina macar sa dea bani.
  Deci marketing SUPER...Bravo fara nici o urma de palavrageala

  RăspundețiȘtergere
 6. hai sa nu ne mai lamentam. sa dai 30 de lei pe un bilet cu care poti intra la doua meciuri importante chiar nu mi se pare mult. meciul cu astra, meciul cu sepsi, o sa fie meciurile in care cel mai probabil o sa se decida daca jucam sau nu in playoff. bineinteles, fara o victorie cu sibiu e totusi greu sa ai pretentii la playoff. ideea e ca pentru medias urmeaza meciuri importante iar spectatorii/suporterii ar cam trebui sa arate un pic de implicare, un pic de sacrificiu. pana una alta, unii fumeaza zilnic de 15-20 de lei si nu spun nimic, dar sar ca arsi daca un bilet pentru doua meciuri e 30 de lei.

  RăspundețiȘtergere
 7. Hai Gazuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.