Exclusiv: Becali incalca din nou regulile, si ameninta ca ia jucatori gratis de la Medias

Exclusiv: Becali incalca din nou regulile, si ameninta ca ia jucatori gratis de la Medias

Asa cum suntem invatati de cativa ani incoace, finantatorul echipei FCSB, George Becali, contacteaza antrenori si jucatori pentru eventuale transferuri, chiar daca acestia inca se afla sub contract cu echipele lor.
Ultimele cazuri s-au intamplat in aceasta perioada, cand, patronul bucurestean l-a prezentat pe Mihai Teja ca antrenor la FCSB, chiar daca acesta mai are contract cu Gaz Metan inca 6 luni.

Desi inca nu a intrat in cele 6 luni ramase sub contract, Mihai Teja a fost prezentat ca antrenor oficial la clubul FCSB, insa fara sa ceara acordul clubului mediesean.

 Mihai Teja nu are nicio clauză eliberatoare în contractul său cu Gaz Metan Mediaș, dar are, în schimb, o înțelegere bine determinată cu cei de acolo că în cazul în care va pleca la o altă echipă trebuie să ia cu el și un jucător, contra cost, pentru a se acoperi o anumită sumă necesară Gazului pentru a ieși din insolvență. Problema este că finanțatorul roș-albaștrilor nu este dispus să plătească și ”amenință” că va lua jucătorii respectivi atunci când vor deveni liberi.

Astfel, 6 jucatori de la Gaz Metan au fost deja contactati de finantatorul echipei FCSB, inainte ca acestia sa intre in cele 6 luni ramase de contract cu formatia noastra.

Iulian Cristea, Luis Aurelio, Antoni Ivanov, Boubacar Fofana, Ely Fernandes si Carlos Fortes sunt jucatorii despre care se scrie in presa ca sunt foarte aproape de a semnat cu gruparea bucuresteana.

"Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap! - a declarat presedintele Ioan Marginean(Gaz Metan)