Gaz Metan i-a gasit înlocuitor lui Teja.Se pregateste iesirea din insolventa!!!

Gaz Metan i-a gasit înlocuitor lui Teja.Se pregateste iesirea din insolventa!!!

Imediat dupa ce antrenorul Mihai Teja a semnat cu FCSB, conducerea clubului Gaz Metan Medias s-a miscat repede si a ajuns la un acord verbal cu Edi Iordanescu, care va fi prezentat oficial in zilele viitoare. 
In varsta de 40 de ani, fiul cel mare al lui Anghel Iordanescu, a antrenat ultima data formatia CFR Cluj, antrenand de-a lungul timpului si echipe precum TSKA Sofia, FCSB sau Astra Giurgiu. 

În plus, dacă preşedintele Ioan Mărginean îl convinge pe Iordănescu jr. ar mai obţine un lucru extrem de important: ieşirea din insolvenţă a echipei. Cei care sprijină echipa din punct de vedere financiar s-ar fi declarat încântaţi atunci când au auzit că se tratează cu Iordănescu şi chiar au promis o infuzie de capital pentru ca echipa să scape de toate problemele financiare. 


"Dacă-l aduceţi pe Edi, găsim resurse pentru a ne lupta la cupele europene", i s-a transmis lui Mărginean. Cu alte cuvinte, se va ieşi repede din insolvenţă. O echipă aflată în insolvenţă poate juca în Europa în sezonul următor ieşirii din reorganizare financiară. - A declarat presedintele Gazului.