Gaz Metan pierde acasa cu Hermannstadt si e aproape de play-out

Gaz Metan pierde acasa cu Hermannstadt si e aproape de play-out

Gaz Metan Medias a pierdut cu Hermannstadt, scor 0-2, intr-o partida in care trupa antrenata de Mihai Teja a jucat foarte slab. 
Fara cei doi jucatori U21, Olaru(accidentat) si Razvan Trif(suspendat), Gazul a inceput in poarta cu tanarul jucator, Andrei Cristea.
Oaspetii au inceput mai bine partida, încercand in mai multe randuri sa se apropie de poarta noastra, iar dupa doua ocazii a venit si golul.
Blanaru trimite in careu de pe partea stanga, Andrei Cristea respinge gresit, iar mingea ajunge la Tatar care nu rateaza din pozitie ideala.
Oaspetii se distanteaza pe tabela de marcaj in minutul 49, Tatar a centrat in careu pentru Stoica, acesta a reluat cu capul, profita de o iesire gresita a lui Andrei Cristea si duce scorul la 2-0.
Prima ocazie buna a Gazului a venit in minutul 57, mijlocasul Boubacar Fofana isi incearca norocul de la distanta, dar mingea trece Putin peste bara transversala a portii lui Cabuz.
Echipele de start:
Gaz Metan: Cristea - Creţu, Cristea, Pereira, Diallo - Fofana, Aurelio (Yazalde 55) - Chamed, Ivanov, Fernandes - Fortes
Rezerve: Pleşca - Stancu, Costea, Pop, Buziuc, Yazalde, Hăjmăşan
Hermannstadt: Căbuz - Company, Mijuskovic, Dandea, Stoica, Tătar - Petrescu (Rusu 86), Dâlbea, Dumitriu - Blănaru (Moreira 70), Tsoumou
Rezerve: Pamfile, Kuca, Rusu, Herghelegiu, Pedro Moreira, Acsinte, Niga
Gaz Metan ajunge la o victorie in ultimele 10 etape, fiind foarte aproape de a cadea pe loc de play-out, daca Sepsi castiga la Calarasi.
Miercuri, 19 decembrie, mediesenii vor juca în deplasare cu CS U Craiova.