Gaz Metan pierde la limita disputa cu FCSB

Gaz Metan pierde la limita disputa cu FCSB

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de FSCB, scor 2-1. Alb-negrii au fost conduși cu 2-0 și au evoluat cu un om mai puțin din finalul primei reprize după eliminarea lui Antoni Ivanov, însă chiar și așa au reușit să reducă din diferență în actul secund prin Carlos Fortes. Gaz Metan nu a mai găsit însă drumul spre golul doi, chiar dacă FCSB a rămas și ea în zece oameni după eliminarea lui Olimpiu Moruțan.
Gaz Metan a început bine partida de la Pitești și a avut două ocazii în primele zece minute. Mai întâi în minutul 5, Darius Olaru preluat o minge pe piept la marginea careului de șaisprezece metri și a șutat peste poarta lui Bălgrădean. Peste alte trei minute, portarul FCSB-ului a prins șutul din unghi al lui Fofana Boubacar. În minutul 35, alb-negrii au cerut penalty după ce mingea l-a lovit pe Junior Morais în careul de șaisprezece metri, a ricoșat apoi la Ely Fernandes care a încercat o foarfecă, dar Bălgrădean a reținut.
Cu șapte minute înainte de pauză Antoni Ivanov a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.
FCSB a marcat peste doar trei minute prin Denis Man care l-a învins pe Răzvan Pleșca cu un șut din voleu.
VIDEO AICI
Formația gazdă a ratat apoi alte două ocazii până la pauză prin Florin Tănase și Florinel Coman.
FCSB și-a dublat avantajul imediat după pauză. În minutul 52, Marius Constantin l-a faultat în careu pe Florin Tănase, iar acesta a transformat lovitura de pedeapsă.
Gaz Metan a redus din diferență în minutul 63, atunci când Carlos Fortes a marcat din careu după o pasă a lui Darius Olaru.
În minutul 68 FCSB a rămas și ea în zece oameni după ce Olimpiu Moruțan a văzut cartonașul roșul în urma unei intrări cu talpa la Marius Constantin.
Formația gazdă a avut apoi de două ori șansa de a face 3-1 prin același jucător. Florin Tănase a scăpat singur cu Pleșca în două rânduri însă prima dată scărița acestuia a ocolit poarta, iar a doua oară portarul alb-negrilor a fost la post. Gaz Metan putea salva un punct la ultima fază a meciului, dar șutul lui Iulian Cristea a trecut pe lângă poarta lui Bălgrădean.