Mihai Teja poate fi suspendat dupa ce a semnat cu FCSB, desi mai are contract cu Medias

Mihai Teja i-a anunţat pe cei de la Gaz Metan Mediaş că pleacă la FCSB abia după ce a bătut palma cu Gigi Becali, lucru care i-a încurcat pe medieşeni.
Preşedintele Gazului, Ioan Mărginean se declară dezamăgit de atitudinea lui Mihai Teja şi spune că va dezvolta subiectul atunci când i se va cere oficial rezilierea înţelegerii cu antrenorul care a condus echipa în acest sezon.
Conform regulamentului, dacă oamenii de la Gaz Metan îşi vor pune ambiţia, ei îl pot suspenda pe Mihai Teja pentru că se afla cu ei sub contract. Inclusiv FCSB poate avea de suferit pentru contactarea unui antrenor care are angajament.
Probabil că varianta care va detensiona atmosfera este transferul unor fotbalişti de la Gaz la FCSB, mai ales că echipa din Mediaş are mare nevoie să vândă jucători pentru echilibrarea bugetului. Sunt nu mai puţin de şase fotbalişti al căror nume este vehiculat să ajungă la FCSB, între care principalii vizaţi sunt Iulian Cristea şi Darius Olaru.
"Ce să vorbiţi cu mine? Nu vreau să intru în nicio discuţie, în niciun joc pe acest subiect. Pentru că nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mihai Teja mai are jumătate de an contract cu noi, plus încă unul şi încă nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit în 40 de ani de fotbal cine sunt şi nu mi se pare normal ca noi să fim trataţi aşa.Nu vreau să fiu actor într-un astfel de film. Nu vreau să fiu nici în Stan şi Bran, nici în Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie şi trebuie să o scoatem la capăt. Toţi au fugit când a fost vorba de greu", a afirmat, supărat, Ioan Mărginean pentru Digi Sport."Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap!Credem că meritam măcar un telefon din timp, să ne spună ce are de gând. Nu? Aşa cum spuneam, refuz să analizez acest subiect, o voi face atunci când va fi cazul", a încheiat, dezamăgit, Ioan Mărginean pentru Digisport.ro

7 comentarii:

 1. Antrenor bun, aparent fara caracter. Sa faca GMM bine sa isi ceara toate drepturile.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu sunt de parere daca se poate mai bine sa mearga jucatorii in afara tarii decat la FCSB.
  La FCSB nu au nici o sansa din cauza de management defectuos.Toti jucatorii veniti la FCSB unde au ajuns pana la urma exemple: Pintili,Bourceanu,Prepelita,Barboianu si multi altii

  RăspundețiȘtergere
 3. sunt aproape sigur ca nu se va ajunge la suspendari sau la chestii de genul. probabil teja o fi vorbit intre timp cu conducerea echipei, si-o fi cerut scuze si s-au impacat. e urat ce a facut, dar cine stie, poate a avut motivele lui de s-a ferit..

  RăspundețiȘtergere
 4. E adevărat că, Caiado pleacă la CFR?

  RăspundețiȘtergere
 5. oferte au mai toti jucatorii, s-a tot spus lucrul. dar de la a avea oferta pana la a fi lasat sa plece e csle lunga. nu cred ca pleaca mai multi de 3, 4 jucatori, mai ales daca vine iordanescu sau un antrenor cu renume. pleaca atatia jucatori cat sa se faca suma aia pentru insolventa. 5, 600 sute de mii de euro.
  oricum, nu inteleg de ce conducerea l-a tras pe linie moarta pe pustai. atat timp cat a avut jucatori de o valoare cat de cat buna, echipa a avut rezultate bune sunt comanda lui pustai(playout-ul sezonului trecut).

  RăspundețiȘtergere
 6. Se poate reclama FCSB-ul la FRF şi LPF şi se poate cere aplicarea regulamentului. Din ceea ce stiu eu, orice echipă nou infiinţată este obligata să se inscrie în ultima liga din judeţul in care s-a infiinţat sau a municipiului Bucuresti. ori, acestă echipa numită FCSB s-a creat direct in Liga 1 si absolut nimeni nu cerut FRF-ului sau LPF-ului să aplice regulamentul sportiv in vigoare. De ce? Poate pentru că este singura echipă care are 2 infractori care au fost condamnati si au stat in puşcarie in conducere. MM Stoica şi Gigi Becali, cu tot respectul, sunt 2 infractori care au stat in puscărie dar nimeni nu are nimic cu faptul că ei au o clonă de echipă creata in Liga 1

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.