Mihai Teja poate fi suspendat dupa ce a semnat cu FCSB, desi mai are contract cu Medias

Mihai Teja poate fi suspendat dupa ce a semnat cu FCSB, desi mai are contract cu Medias

Mihai Teja i-a anunţat pe cei de la Gaz Metan Mediaş că pleacă la FCSB abia după ce a bătut palma cu Gigi Becali, lucru care i-a încurcat pe medieşeni.
Preşedintele Gazului, Ioan Mărginean se declară dezamăgit de atitudinea lui Mihai Teja şi spune că va dezvolta subiectul atunci când i se va cere oficial rezilierea înţelegerii cu antrenorul care a condus echipa în acest sezon.
Conform regulamentului, dacă oamenii de la Gaz Metan îşi vor pune ambiţia, ei îl pot suspenda pe Mihai Teja pentru că se afla cu ei sub contract. Inclusiv FCSB poate avea de suferit pentru contactarea unui antrenor care are angajament.
Probabil că varianta care va detensiona atmosfera este transferul unor fotbalişti de la Gaz la FCSB, mai ales că echipa din Mediaş are mare nevoie să vândă jucători pentru echilibrarea bugetului. Sunt nu mai puţin de şase fotbalişti al căror nume este vehiculat să ajungă la FCSB, între care principalii vizaţi sunt Iulian Cristea şi Darius Olaru.
"Ce să vorbiţi cu mine? Nu vreau să intru în nicio discuţie, în niciun joc pe acest subiect. Pentru că nu mi se pare normal ce se întâmplă. Mihai Teja mai are jumătate de an contract cu noi, plus încă unul şi încă nu s-a discutat nimic legat de plecare. Am dovedit în 40 de ani de fotbal cine sunt şi nu mi se pare normal ca noi să fim trataţi aşa.Nu vreau să fiu actor într-un astfel de film. Nu vreau să fiu nici în Stan şi Bran, nici în Charlie Chaplin. Noi ne chinuim aici cu cel mai mic buget din istorie şi trebuie să o scoatem la capăt. Toţi au fugit când a fost vorba de greu", a afirmat, supărat, Ioan Mărginean pentru Digi Sport."Noi nu avem nicio ofertă scrisă pentru niciun jucător. S-a încălcat totul, orice respect şi deontologie profesională. Noi ce să-i facem domnului Becali? Nu-l putem reclama la Federaţie pentru că dânsul nu este oficial al clubului, dar procedează corect? Cine poate spune că este corect ceea ce a făcut Teja? Că m-a dat peste cap!Credem că meritam măcar un telefon din timp, să ne spună ce are de gând. Nu? Aşa cum spuneam, refuz să analizez acest subiect, o voi face atunci când va fi cazul", a încheiat, dezamăgit, Ioan Mărginean pentru Digisport.ro