Cristian Avram, cantonamente cu echipa mare si cu nationala de juniori a Romaniei

Una dintre tinerele mari sperante produse de clubul Gaz Metan Medias, fundasul central Cristian Avram, in varsta de 15 ani, face parte din lotul primei echipe antrenate de Edi Iordanescu pentru cantonamentul din Turcia.

Pregatirea alaturi de echipa mare va avea loc pana pe data de 26 ianuarie, urmand ca doua zile mai tarziu, tanarul jucator sa se alature nationalei sub 16 ani a Romaniei, pentru un cantonament in Cipru.

Lotul de la Gaz Metan Medias se va afla intr-un cantonament în Antalya în perioada 12-26 ianuarie. Fotbalistii antrenati de Edi Iordănescu vor disputa in acest stagiu de pregatire, patru partide de verificare cu diverse echipe de club. Astfel, pe 15 ianuarie Gaz Metan va juca cu Ferencvaros TC (Ungaria), pe 18 ianuarie cu Neftchi Baku (Azerbaidjan), pe 21 ianuarie cu FC Daejeon Citizen (Coreea de Sud), iar pe 24 ianuarie cu FC Mariupol (Ucraina).


Pentru cantonamentul din Turcia, au mai fost convocati de la echipa secunda jucatorii Bogdan Jica(fundas), Raul Hajmasan(mijlocas) si Daniel Nicula(Atacant)

10 comentarii:

 1. Foarte bine că sunt aduși și de la echipa a doua. Pot fi rezerve și chiar sa si joace în campionat. In rest, amicale foarte bune. Daca ar putea fi perfectat un amical cu Vișan Kobe din Japonia ar fi minunat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pacat. A plecat Fortes. Bun jucator dar lenes. Nu se compara cu Rondon.

  RăspundețiȘtergere
 3. De Cristi Pustai ce se mai stie?

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu stiu da tin sa cred ca pe cei din Medias, incet dar sigur vor fi indepartati.

  RăspundețiȘtergere
 5. Parca ai dreptate. Celor de la Medias li s-a cerut performantza fara a li se aduce jucatori. Dar gazul metan este la Bazna, Sarmas, Nades, nu in Teleorman. Asa ca vom vedea.

  RăspundețiȘtergere
 6. Paul ce jucatori vor mai pleca de la Medias?

  RăspundețiȘtergere
 7. Fanatik sport scrie ca FCSB la cumparat pe Fortes, oare e adevarat?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.