Darius Olaru urmarit de doua foste castigatoare ale Ligii Campionilor

Mijlocasul echipei noastre, Darius Olaru, este curtat de Aston Villa și Borussia Dortmund, anunță impresarul Arcadie Zaporojanu. 
Dacă nemţii sunt pe urmele sale de ceva timp, echipa din Anglia a aflat recent de Olaru şi a întreprins primele demersuri. Impresarul său a fost solicitat de Villa, iar ziele trecute s-a prezentat la sediul clubului pentru a oferi cât mai multe informaţii. Singura certitudine este că despărţirea de Mediaş nu se va produce până în vară.
”Am fost în Anglia. Le-am prezentat celor de la Aston Villa câteva referinţe despre el, cifre, şi tot ce au avut nevoie. Până acum nu au înaintat ofertă oficială celor de la Gaz  Metan, vor să obţină cât mai multe informaţii, să vadă meciuri cu el şi să-şi facă o idee clară.
Villa nu este singurul club care-l vrea. Este urmărit şi de Borussia Dortmund. Acelaşi lucru îl fac şi ei, vor să vadă nivelul actual şi cât de mult poate creşte. Nemţii îl vor urmări la Campionatul European din vară. După accea putem vorbi de ceva concret, până atunci nu se pune problema transferului la cele două”, a declarat Arcadie Zaporojanu pentru Prosport.


8 comentarii:

 1. asta e gluma? Nu-l cauta pe Ianis Hagi,Razvan Marin,sau MAn si il vrea pe Olaru?!?! Ce gluma :=))), terminati cu BVB si Villa ca n-are ce face OLARU acolo, nici la echipa sateliit a celor 2 colosi n-ar face fata!! la noi prinde lotul, nu ca-i bun, ci doar "regula un titular sub 21 ani" deaia joaca, ca de nu era pe banca de reverve:

  PLESCA
  CRETU-CONSTANTIN-MICAEL-BUSU
  FOFANA-AURELIO
  PEDRO MENDES-CAIADO-ELY
  RONDON

  RăspundețiȘtergere
 2. Sigur ca e bun Olaru. Hagi a jucat bine la echipa lui "taticu". Razvan Marin e fiul lui "Taticu", iar la Steaua e usor sa joci. Olaru nu are "pile", greu l-au bagat si la tineret, dar cand a intrat a aratat fotbal.

  RăspundețiȘtergere
 3. La primul meci acasă ar fi frumos sa se ureze un bun venit lui Rondon pe un afis

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.