Gaz Metan a crescut in valoare dupa jocurile bune.

Gaz Metan a crescut in valoare dupa jocurile bune.

Asa cum am fost obisnuiti de la venirea lui Octavian Moraru la Gaz Metan Medias, club mediesean nu mai transfera jucatori multi dupa ureche, reusind sa aduca putini, insa de calitate.
Daca in toamna anului trecut nu mai putin de 8 jucatori au venit, Ricardo Batista, Bradley Diallo, Luis Aurelio, Andre Micael, Antoni Ivanov, Ely Fernandes, Boubacar Fofana, Carlos Fortes si Yazalde Pinto, jucatori care in cea mai mare parte au lasat o impresie buna in meciurile jucate in tricoul Gazului, de data aceasta, clubul mediesean a transferat doar 4 jucatori, Marian Pleasca, Pedro Mendes, Sebastian Mailat si Mario Rondon, fotbalisti de calitate foarte buna care ne vor ajuta la indeplinirea obiectivului, play-off. modlet.ro
Conform site-ului de specialitate, TransferMarkt.de , inaintea inceputului de campionat, formatia noastra valora 6.300.000 de euro, insa acum dupa parcursul bun al echipei in Liga 1, si venirea celor 4 jucatori, valoarea lotului Gaz Metan a ajuns la 9.500.000 de euro.

In acest moment, cei mai valorosi jucatori ai Gazului sunt mediesenii Darius Olaru si Iulian Cristea, ambii valorand cate 750.000 de euro, urmati de Carlos Fortes si Sebastian Mailat, cate 650.000 de euro.
Celalalt mediesean, Razvan Trif, este cotat la 300.000 de euro .
elefant.ro