Transfer: Primul jucator adus la Gaz Metan de Edi Iordanescu

Noul antrenor al Gazului, Edi Iordanescu, va fi prezentat maine la conferinta de presa care va avea loc la stadionul Gaz Metan.
Tehnicianul in varsta de 40 de ani, va prezenta si noua achizitie a formatiei mediesene, Marian Pleasca, cu care a mai lucrat si la echipa Pandurii Targu Jiu.

Jucatorul in varsta de 28 de ani, evolueaza pe postul de fundas dreapta, a debutat la Pandurii in 2009, si a mai evoluat la echipele Minerul Lupeni, FCSB si FC Voluntari, avand si o prezenta la nationala Romaniei in 2011, intr-o partida amicala contra Belgiei.

20 de comentarii:

 1. un transfer bun, jucător cu experienta destul de mare. În conditiile în care de acum încolo cretu o sa fie suspendat un meci la fiecare galben luat, venirea lui Pleașcă e de bun augur.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ar trebui sa renuntam la Stancu,Romeo si Buziuc, si cu salariile celor 3, sa aducem 1-2 buni si sa le dam salarul celor specificati .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiind in insolventa, nu se pot face astfel de lucruri. echipa are un plafon salarial impus de administratorul judiciar, plafon peste care nu se poate trece. Nu poti cumula 3 salarii si sa le dai toate unui singur jucator. Asta e unul din principalele motive pentru care se vrea sa se iasa cat mai repede din insolventa, pentru a putea creste nivelul salarial și a aduce jucatori buni.

   Ștergere
 3. Dacă crețu va sta la fiecare galben, este un transfer bun. Din punctul meu de vedere crețu este al 2lea fundaș din România după benzar. Eu cred ca noi avem nevoie disperata de 2 mijlocași centrali, 1 fundas central și 1 extrema.

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe partea lui Bușu nimic? Știu, știu, e și Trif, dar nimic?

  RăspundețiȘtergere
 5. Vom face, incercam sa vindem vreo 2 jucatori, sunt ceva oferte, nu foarte clare, dar daca reusim sa vindem atunci aducem jucatori si mai buni.

  RăspundețiȘtergere
 6. Aflam maine la conferinţa de presa .

  RăspundețiȘtergere
 7. Paul, maine la 11 ii antrenamentul?

  RăspundețiȘtergere
 8. Paul, nu poti face live cu prezentarea? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se vede naspa de pe telefon, dar cum e gata conferinta ,urc in maşina si merg acasa sa fac articolul .

   Ștergere
 9. O sa semneze si Sebastian Mailat cu Gaz Metan, potrivit Fanatik.

  RăspundețiȘtergere
 10. Eu cred ca Mailat ar putea face diferenta, eu il consider un jucator bun.

  RăspundețiȘtergere
 11. Am vorbit acum cu el ,este adevărat ,am scris si articolul.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.