Veste uriasa pentru suporterii Gazului : Se intoarce golgheterul

Dupa despartirea de atacantul Carlos Fortes,care va semna in aceste zile cu o alta echipa, conducerea Gazului s-a miscat repede pe piata de transferuri, si l-a adus pe cel mai bun atacant al anului 2018 din Romania, Mario Rondon.
Jucatorul in varsta de 32 de ani, revine la Medias dupa ce in vara anului trecut a plecat liber de contract in China la formatia Shijiazhuang. 


„A plecat în China pentru jumătate de an, el venise la Mediaş după o perioadă de indisponibilitate, la primul contact la Gaz Metan el a avut o pauză de un an și două luni, apoi a plecat în China. Merita această șansă, a marcat 9 goluri. Eficiența lui a fost mult mai mare decât cea a lui Fortes. Pe Rondon nu mai pretinde însă Mediaşul că îl va mai vinde vreodată, are 33 de ani. E luat ca să ajute la îndeplinirea obiectivul, intrarea în play off”, a adăugat Arcadie Zaporojanu.

12 comentarii:

 1. speram ca evolutiile lui sa fie cel putin la fel de bune ca in prima lui prrioada la medias. chiar daca are 33 de ani, daca a dus o viata extrasportiva normala, viata pe care cred ca a dus-o, mai poate juca lejer 2, 3 ani in campionatul romanesc. adailton, teixeira etc au jucat si joaca impecabil in liga1.

  RăspundețiȘtergere
 2. la ce ora ii meciul amical?

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul pe ce perioada a semnat Rondon?

  RăspundețiȘtergere
 4. S-a inteles pentru acele prime de sezonul trecut?

  RăspundețiȘtergere
 5. Ma bucur. Mai sunt sanse de play off. A venit si Mailat care este rapid.... E bine.

  RăspundețiȘtergere
 6. Cine muta pe transfermarkt.ro e un stelist infocat, cum ii de plecare la fcsb direct il trece, iar daca e vb de Rondon nu-l trece nimeni la Medias...

  RăspundețiȘtergere
 7. Si eu mut pe Transfermarkt ,eu nici de cum nu l-am pus pe Fortes la FCSB ,in schimb de doua l-am pus pe Rondon la Gazu, dar inca nu s-a aprobat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acceptă mult mai repede dacă lași link de la articolul de pe site-ul oficial, adică gaz-metan-medias.ro

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.