Adio play-off.Gaz Metan pierde cu Sepsi

Adio play-off.Gaz Metan pierde cu Sepsi

Gaz Metan Medias a pierdut cu scorul de 0-1, meciul susţinut pe teren propriu cu Sepsi Sf.GheorgheGheorghe, şi a pierdut şi ultima şansă de a mai spera la un loc de play-off. 
Sepsi a avut un început bun de meci la Mediaș. În minutul 8, centralul Istvan Kovacs a indicat punctul cu var după ce mingea șutată de Mensah l-a lovit în mână pe Romeo Roberto, iar la faza anterioară a existat și un contact între Olaru și Jovanovic. Tandia a executat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul. În minutul 17, Gaz Metan l-a pierdut pe Răzvan Trif, care a fost accidentat de un jucător advers și nu a mai putut continua. În locul său a intrat Bradley Diallo.
În minutul 30, foarfeca lui Mario Rondon după un corner a trecut pe lângă poartă. Sepsi a avut ocazia să facă 2-0 în minutul 36, atunci când Florin Ștefan a avut o acțiune personală pe partea stângă, a pătruns în careul de 16 metri și a șutat pe lângă poarta lui Pleșca. Peste alte trei minute, gaziștii au avut șans egalării. Nasser Chamed a șutat cu efect către colțul lung, însă portarul oaspeților a reușit să respingă în corner.
Gaz Metan a avut prima ocazie a părții secunde. În minutul 59, șutul lui Nasser Chamed din lovitură liberă de la 25 metri a trecut puțin pe lângă poarta lui Fejer. În minutul 73, Gaz Metan a avut un penalty clar neacordat de către arbitrul Istvan Kovacs. Antoni Ivanov a centrat de pe partea stângă, Rus a lovit mingea cu mâna, dar centralul a arătat că jocul poate să continue. Cu un sfert de oră înainte de final, Sebastian Mailat a primit o minge în careul de 16 metri, dar a șutat pe lângă poartă. Partida s-a terminat în cele din urmă cu victoria la limită a oaspeților, iar Gaz Metan și-a luat adio de la play-off.
Novatv.ro