Intariri pentru play-out! Doua transferuri la Gaz Metan

Imediat dupa ce a batut palma cu fundasul central, Ionut Larie, conducerea clubului mediesean a mai adus un fundas, fost international macedonean, Mite Cikarski, in varsta de 26 de ani.
Vezi aici evoluţiile 
Jucatorul evolueaza pe postul de fundas stanga, si a mai evoluat de-a lungul timpului la formatiile la Vardar Skopje, Rabotnichki, Ehnikos Achna, si PAS Geannina, avand si 3 prezente in nationala mare a Macedoniei in anul 2012, 8 prezente la U21, si tot 8 la U19.
various-brands.ro

7 comentarii:

 1. bune transferuri, mai ales Larie pe care il stim. sa speram ca si cikarski sa fie un transfer bun iar evolutiile de la noi sa-l readuca in nationala macedoniei, asa cum evolutiile de la gazu l-au dus pe llullaku in nationala albaniei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aflam in curand cine ramane, cine pleaca............ Drum bun Iulian Cristea. Oricine in locul tau ar pleca.

  RăspundețiȘtergere
 3. fiind ultima zi de transferuri, nu mai poate pleca nimeni. doar cristea a plecat la steaua. cica s-a primit 150 de mii pe el si azi a plecat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Bravo conducerii , noi vindem cu 150.000 si 10% din viitorul transfer, Botosaniul il vinde pe Oaida cu 700.000 si cu 15% din viitorul transfer.

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe transfermarkt valoarea lui Cristea 750.000 a lui Oaida 450.000

  RăspundețiȘtergere
 6. aia de la botosani au patron , noi avem presedinte , ala a declarat 700000 ca sunt bani lui la noi presedintele a declarat 150000 bani clubului ca restul sunt a lui

  RăspundețiȘtergere
 7. Apoi mai zici tu ceva ce c-am pare adevarat.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.