Gaz Metan bate Dinamo si este lider in play-out

Gaz Metan bate Dinamo si este lider in play-out

Partida a început de la 0-1, după ce Athanasios Papazoglou a marcat cu o lovitură de cap în minutul 4. Mario Rondon a egalat însă imediat, iar golul lui David Caiado din debutul actului secund a adus victoria formației sale. Gaziștii au două victorii din tot atâtea partide disputate în play-out.
Tabela de marcaj s-a modificat după mai puțin de 5 minute din partida Gaz Metan – Dinamo. În minutul 4, Athanasios Papazoglou a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unei centrări din corner a lui Dan Nistor. Gaz Metan a replicat imediat prin Mario Rondon. Acesta a egalat în minutul 11, după o fază la capătul căreia mingea a ajuns cu noroc la el. Acesta l-a executat pe Mandanda cu un șut plasat. Peste doar trei minute, portarul lui Dinamo l-a lovit în careul de 16 metri pe Rondon, însă centralul a lăsat jocul să continue. În minutul 24, Gaz Metan a avut șansa de a trece în avantaj însă David Caiado nu a reușit să împingă mingea în poartă. Peste alte opt minute, Valentin Crețu a luat o acțiune pe cont propriu și a tras pe lângă poarta lui Dinamo. 
Gaz Metan l-a pierdut pe Darius Olaru în debutul reprizei secunde. Reda Jaadi l-a faultat pe mijlocașul alb-negrilor, după care l-a și călcat pe mână, însă arbitrul nu i-a acordat cartonașul galben, care ar fi fost al doilea și ar fi urmat și cel roșu. În urma acestui duel, Darius Olaru a fost înlocuit. În minutul 58, David Caiado a profitat de gafa lui Ricardo Grigore care a încercat să trimită mingea cu capul pe spate către portar. Mijlocașul Gazului a șutat din voleu și l-a învins pe Mandanda. Peste alte șase minute, portarul lui Dinamo a intervenit excelent în fața lui Mario Rondon. Singurul moment în care au fost emoții la poarta Gazului a venit în minutul 67. Dan  Nistor a executat o lovitură liberă de la 20 metri, însă mingea a fost deviată de zid.
Gaz-metan-medias.ro