Primul egal dupa 5 victorii consecutive in liga 1

Gaz Metan a început în atac partida cu Dunărea, iar în minutul 5 șutul lui Sebastian Mailat către colțul lung, a trecut pe lângă poarta lui Cătălin Straton. În minutul 20, același Mailat a șutat de la 25 metri, Straton a respins în față, iar mingea a ajuns la Sorin Bușu care a șutat însă peste poartă.
În minutul 33, David Caiado a trimis mingea cu capul din colțul careului mic, însă pe direcția portarului care a reușit să rețină. Cu trei minute înainte de pauză, Straton a scos de lângă bara și șutul din lovitură liberă de la aproximativ 30 metri trimis de Nasser Chamed, iar un fundaș al Dunării l-a blocat pe Sebastian Mailat care a încercat să trimită mingea spre poartă. 
Repriza a doua s-a jucat în marea ei majoritate în jumătatea Dunării. În minutul 52, lovitura de cap a lui Mario Rondon de la circa zece metri nu i-a pus probleme lui Straton. În minutul 71, oaspeții au avut noroc la o fază de atac a gaziștilor. Olaru, Mailat și Rondon au combinat în preajma careului de 16 metri, iar Luchin fost aproape să trimită mingea în proprie poartă. Respingerea sa a trecut la mică distanță de bara porții lui Straton. Gaz Metan a continuat apoi să atace, însă nu a găsit drumul spre gol, iar partida s-a terminat cu același scor înregistrat și la început, 0-0. 
Novatv.ro

3 comentarii:

  1. Nu e niciun fel de problema. Nu poti sa dai gol unei echipe care se apara pe 3 sau 4 linii. N-au tras niciun sut pe poarta in tot meciul. Hai Gazu', hai baietii!

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari baietilor pentru jocul prestat. un 0-0 frumos. e un egal mai frumos decat victoria cu iasi sau voluntari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo baietilor. Cand o sa introduca ceva jucatori tineri ? Or fi ceva meseriasi la echipele de juniori? Cred ca acum e momentul sa li se acorde ceva sanse.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.