Prima infrangere pentru Gaz Metan in play-out

Prima infrangere pentru Gaz Metan in play-out

Gaz Metan a fost învinsă în deplasare de Dinamo, scor 2-0.
Gruparea de pe Târnava Mare a înregistrat primul eșec în nouă etape disputate în play-out. Italianul Mattia Montini a reușit o dublă pentru formația sa în repriza a doua. În urma acestui rezultat, Gaz Metan rămâne lider în play-out, cu un punct peste Dinamo.
Dinamo a avut prima ocazie a partidei disputate vineri seara în minutul 6 atunci când Deian Sorescu a ajuns în poziție de unu la unu cu Răzvan Pleșca, a șutat, dar portarul Gazului Metan a reușit să respingă. Peste patru minute, lovitura liberă bătută de Caiado a fost reținută de Mandanda. În minutul 17, Mamoutou N’Diaye a marcat cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat corect pentru o poziție de off-side. De partea cealaltă, în minutul 27 gaziștii nu au reușit să profite de o învălmășeală în careul advers, iar repriza s-a încheiat în cele din urmă cu scor alb.
La cinci minute de la reluarea jocului, Mandanda a reținut cu emoții șutul lui Mario Rondon. Dinamo a reușit să deschidă scorul în minutul 55, atunci când Mattia Montini a rămas singur cu Răzvan Pleșca și a reușit să înscrie cu un șut pe lângă acesta. În minutul 72, Yazalde Gomes nu a găsit cadrul porții din câțiva metri, iar peste alte cinci minute șutul lui Sebastian Mailat din careul de 16 metri a fost reținut de portarul lui Dinamo. Același Montini a dus apoi scorul la 2-0 cu o lovitură de cap bine plasată din mijlocul careului de 16 metri. În minutul 84, șutul lui Ely Fernandes dintr- lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri a trecut peste poartă, iar peste un minut Mandanda a respins în corner șutul lui Valentin Crețu de la circa 15 metri.

www.Gaz-Metan-Medias.ro