Victorie pentru Gazu U19 la turneul zonal

Calificati la Turneul Zonal dupa un campionat in care au fost tot pe primul loc, jucatorii Gazului pana in 19 ani au castigat meciul sustinut la Bistrita impotriva echipei Gloria Junior cu scor de 3-1 prin doua goluri marcate de Raul Hajmasan, si unul inscris de Flavius Krestel.
Dupa aceasta victorie, jucatorii medieseni vor juca maine impotriva CSS Baia Mare, iar castigatoarea se va califica la Turneul de Asi, acolo unde cea mai buna echipa se va califica la Turneul final de Elita.

Antrenorii Dumitru Solomon si Dorin Rosca au trimis in teren urmatorul 11:

        Cristian Garnod, Bogdan Jica, Thomas Bacila, Cioban George, Capra Andrei
                                       Lucian Sincelean, Doda Andrei
                             Sebastian Birsan, Raul Hajmasan, Andrei Ilas
                                                          Mihai Mates

9 comentarii:

 1. ce s-a intamplat bai fratilor ieri la meciul de L3 cu tășnad? am inceput meciul cu doar 7 jucatori in teren. portar + 6 de camp. de ce nu am completat lotul cu copii de 15, 16 ani? dadeam sansa unor copii sa joace si nici nu ne faceam de ras.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru ca echipa a doua este alcatuita din juniori pana in 18 ani, iar toti juniorii au fost plecati la turneele de la Craiova si Bistrita.

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai jucat cu toti juniorii buni si te-au bătut cei de la Csiksereda II, cu 8-0, daca mergeam cu juniorii cei care nu fac parte din loturi pierdeam foarte drastic.

  RăspundețiȘtergere
 4. ok, mersi. eram doar curios care sunt motivele, pentru ca mi s-a parut doar foarte ciudat ce s-a intamplat. dupa 5, 10 minute unul dintre cei 7 jucatori s-a accidentat si meciul s-a terminat la masa verde 3-0.

  RăspundețiȘtergere
 5. EDI IORDANESCU VA PLECA DIN VARA LA FCSB!

  RăspundețiȘtergere
 6. Am devenit pepiniera de antrenori. Cred ca macar Iordanescu are clauza mare de reziliere. De la Cluj a luat 400.000 Euro. Luam niste bani si asta este. Pustai e peste Iordanescu la un sfert de salariu.
  Ce mai stiti de salariile baietilor . Ei joaca, nu Iordanescu.

  RăspundețiȘtergere
 7. Pina ne trezim noi, să facem ordine,ne pleacă jucatori,dar si antrenorul,Edi este curtat de Sepsi, conform GSP ,din vară urmând a semna cu ei saturat fiind de problemele de aici care nu se rezolvă, bravo conducerii,ati realizat ceva,cInd să zici că va fi bine,se dorește în sfirsit ceva mai frumos,o dam cotită și să ne luptăm din nou în mizerie să evitam retrogradarea,BRAVO CONDUCERII...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai nu sti?cand echipa e condusa de mafioti mai mari ROMGAZ TRANSGAZ normal :) noi doar incurcam alte echipe, si mergem la meci si ne enervam, Marginean e un bob de mazare, are si el o vina, lasa ca SEPSI e acolo sus in clasament, ca le dau banii, nu se muta Medias in Ungaria?poate ne dau atunci banii

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.