Aprobarea iesirii din insolventa a Gazului, blocata de o persoana cercetata de procurorii DIICOT

Aprobarea iesirii din insolventa a Gazului, blocata de o persoana cercetata de procurorii DIICOT

Site-ul suporterilor Gaz Metan Medias, www.Gazisti.ro, a intrat in posesia documentelor prin care administratorul judiciar alaturi de firma pe care o detine, RTZ & PARTNERS, care a coordonat procesul de insolventa al clubul nostru, din cauza caruia au fost blocate conturile echipei, si aproape de falimentare, este acuzat de escrocherie, trecand la fapte ilegale, cerand clubului mediesean suma de 600.000 de euro ca prima de succes pentru reorganizarea judiciara.
Clubul mediesean dispune de toti banii necesari pentru a plati datoriile catre insolventa, au fost trimise toate tabelele cu toate platile, insa lipseste aprobarea celui specificat mai sus.
Astfel, conducerea echipei noastre dispune de hotarearea judecatoareasca, cea prezentata mai jos, si de toate dovezile si actele necesare pentru a-l trimite in judecata pentru escrocherie, si bani ceruti ilegal clubului Gaz Metan Medias.
Download Hotarare Judecatoreasca
Clubul Gaz Metan Medias dispune de toate doveziile clare, iar iesirea din insolventa ar urma sa aiba loc pana la sfarsitul acestei luni.

Anul trecut, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din Vestul țării, Răzvan Zăvăleanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT Sălaj alături de partenera sa de la firma RTZ Partners, Ramona Fărăianu, pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat, trei fapte de abuz în serviciu și complicitate la evaziune fiscală.
https://romanialibera.ro/investigatii/smecherul-lichidarilor-din-cluj-complice-la-evaziune-de-milioane-704914
Tot de acest personaj s-au mai lovit si alta firma din Medias, in urma cu 5 ani,SC "GOSPODĂRIA COMUNALĂ" SA MEDIAŞ
http://iongirnod.blogspot.com/2014/09/exclusivitate-sc-gospodaria-comunala-sa.html