Foto-Video : Gaz Metan în a 7-a zi de antrenamente

Jucătorii echipei noastre au efectuat în această dimineaţă un antrenament mai lejer, urmând ca în această seară să se deplaseze la Algeciras, acolo unde vor întâlni echipa locală, nou-promovată în liga secundă spaniolă.
Partida va avea loc ora 20:00 a Spaniei(21:00 în România)

15 comentarii:

 1. Se poate un live-text in timpul meciului ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am înţeles ca o sa fie transmis, live stream. Daca am internet acolo, o sa va ţin la curent pe pagina de fb a suporterilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Tot ne fura sibienii. L-au luat si pe Yazalde.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Yazalde nu a prea demonstrat nimic la Gaz Metan.

   Ștergere
  2. nu a prea demonstrat ca ia avut intr-un sezon pe Fortes si in alta jumatate de sezon pe Rondon. A intrat mereu pe cand eram nevoie...dar chiar si asa cate 15-20 minute a marcat 6 goluri.. e ceva!! Totusi cred ca trebuia pastrat, ca sigur era titular in fata lui Bus.

   sper sa aducem atacant gen Rondon, speculant, nu ne trebuie pivot, gen Papazoglu (Dinamo) sa marcheze doar centrari si mingi la cap. noua ne trebuie ataqcant care inteapa minngea cu tot ce prinde...gen Rondon, Bawab sau Bud!! Apropo Bud ii liber, CFR io reziliat contractul. Deja ala nu mai vine la Gazu, are niste pretentii de numa...l-am adus de la Salonta, l-am facut mare, am dat bani pe el.,...si acum nui mai place la Medias, vezi doamne el e mai bun de atat!! na sal vedem cinel mai ia!!!

   si Bawab e de urmarit...place fotbalistul ala...mereu mio placeut aia tehnici si foarte tehnici...sa vedem ce zice Edi..daca poate poate..

   Ștergere
 4. Yazalde nu a mai fost jucatorul echipei noastre.A fost liber de contract, nu ni l-a furat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Paul, cine e jucatorul ala din dreapta? https://1.bp.blogspot.com/-WhYG7mcfwHI/XRNNb31UjUI/AAAAAAAAQqE/XFqPK20JDVsr_AoeJH2FJM1WvpzFbquzQCLcBGAs/s400/IMG_20190625_210318.jpg (ala din ultima poza, langa bus si trif).

   Ștergere
 5. Razvan Popa, era pletos la Craiova.

  RăspundețiȘtergere
 6. Dar Andrei Cristea unde e?

  RăspundețiȘtergere
 7. Cand iesim din insolventa?

  RăspundețiȘtergere
 8. Părerea mea este că singurele pierderi cu adevărat sunt Caiado,Rondon si să zic si Aurelio in rest nu prea. Toti sunt de inlocuit problema este că o să dureze un pic cu omogenizarea echipei.

  RăspundețiȘtergere
 9. Transfera sibienii pe banda rulantă, si noi dormim.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mult si prost. Dacă te uiti au adus numai pensionari si jucatori refuzati de alti

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.