Apelul galeriei catre suporterii echipei Gaz Metan Medias

Echipa noastră are nevoie de noi, are nevoie de susţinere.
Chiar dacă stadionul e cam gol la fiecare meci, nu ştim motivul, deoarece preţul biletelor/abonamentelor este chiar mic, iar echipa joacă fotbal, vrem să apelam la voi, cei care iubiţi echipa aceasta, şi să vă alăturaţi galeriei noastre pentru a forma un grup mai mare, să fim al 12 jucator, şi să susţinem echipa atât acasă cât şi în deplasare.

Pentru persoanele interesate de a face parte din grupul nostru, sunt rugate să lase un mesaj în privat pe Facebook https://www.facebook.com/GazMetanMedias/
UN SCURT ISTORIC AL GALERIEI NOASTRE !!!
Prin galeria Gazului au trecut generaţii peste generaţii, însă un singur lucru rămâne cert, suntem alături de echipă indiferent de momente, din anii 90' şi până în prezent.
Prima denumire a galeriei a fost Lupii Negri, ajutată şi de un grup sub numele de Commando Mediensis, însă în 2001 când echipa a retrogradat din "Divizia A", grupul s-a desfiinţat din diferite motive.
Peste 17 ani sub numele de Lupii Negri, galeria noastră a trecut prin momente foarte grele, însă împreună am rămas uniţi.
În anul 2016, după câteva incidente la un meci pe teren propriu, galeria a pierdut bannerul, şi ulterior a fost nevoită să îşi schimbe denumirea, iar după mai multe ședințe s-a decis să revină la fosta denumire a sfârşitului anilor 90', Commando Mediensis.
Grupul este alcătuit din aproximativ 40 de persoane, având tobe, steaguri, şi tricouri inscriptionate, iar mai multe poze pot fi vazute aici - Grup Commando Mediensis
"SUSŢINE ECHIPA LOCALĂ
FIINDCĂ NU ESTE O RUŞINE SĂ O FACI"

12 comentarii:

 1. Mentalitate 0 ....pacat !!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ne batem la playoff? Ca de zona retrogradarii suntem satui.

  RăspundețiȘtergere
 3. Paul,vor mai fi transferuri,de acel atancant strain imprumut ce informații mai deții?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu mai stiu nimic deocamdata, astazi au baietii antrenament, si voi fi prezent.

   Ștergere
 4. https://m.digisport.ro/fotbal/liga-1/mi-s-au-cerut-sute-de-mii-de-euro-pentru-un-pusti-edi-iordanescu-dezvaluie-ce-a-patit-din-cauza-noii-reguli-u21-686863#comments

  ca sa vedeti de ce se fac așa greu transferurile. Dacă la juniori se cer așa mulți bani, hai sa ne imaginam cam cati bani se cer pe jucători care au și prins minute în prima liga. singura soluție rămâne tot aducerea de jucători străini. jucători cu juniorat făcut corect, jucători cu abc-ul fotbalului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PS: de asta am tot sustinut eu ca de fapt cea mai mare pierdere in vara asta a fost plecarea din club a lui Moraru. omul aducea jucatori buni pe salarii mici. poate aflam vreodata ce discutii/tensiuni au fost intre marginean si moraru de s-a ajuns ca moraru sa plece.

   Ștergere
 5. Cred că acum înainte de inceperea noului sezon ar fi bine să știm și noi starea de spirit a echipei,ce gîndire au ei pentru noul sezon si CE OBIECTIVE,multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salvarea de la retrogradare, la ce jucători am adus. Liga 2 si liga 3, nu te poti lupta pentru playoff cu asemenea jucători.

   Ștergere
  2. unii bateti campii grav. jucatorii de liga2 si 3 sunt acei u21. de unde voiai sa-i aduca?

   Ștergere
  3. Avem si in medias destui tineri jucători buni, nu trebuia sa aducem de prin alte parti.

   Ștergere
  4. Cine zice asta? Antrenorul echipei, adica Iordanescu, hotaraste daca sunt buni sau nu, el este singurul care trebuie sa faca asta, nimeni altcineva.

   Ștergere
 6. E vorba în acest articol despre galerie, de ce vorbiti despre altceva?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.